София. Народният представител от ГЕРБ-София-град и председател на парламентарната Комисия

...
София. Народният представител от ГЕРБ-София-град и председател на парламентарната Комисия
Коментари Харесай

Народният представител от ГЕРБ Милена Дамянова участва в откриването на учебната година в УНСС

София. Народният представител от ГЕРБ-София-град и ръководител на парламентарната Комисия по образованието и науката Милена Дамянова взе присъединяване през днешния ден в церемонията по откриването на новата образователна година в Университета за национално и международно стопанство в София, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Милена Дамянова се обърна към студентите с думите: „ Не учете за тапия. Учете за себе си. Може да си тръгнете още в този момент, в случай че сте пристигнали единствено за тапия “.
Тя подсети на преподавателите, че тяхно обвързване и професионално предизвикателство е да научат студентите да бъдат сполучливи. „ Каквото създадете през днешния ден, това ще посрещнете на следващия ден. Посредствеността убива ", означи Дамянова.
Председателят на Комисията по образованието и науката посъветва първокурсниците да не одобряват нещата безрезервно, да желаят да получат най-хубавото и най-вече от своите професори и доценти. „ Само по този начин ще можете да бъдете водачи на своя живот. Няма човек, който да не може. Има хора, които не желаят да могат. Сега е моментът да изберете какви ще бъдете. Не се примирявайте с незнанието. Не искайте да сте един от масата. Самият факт, че към този момент сте в тази публика, Ви прави сполучливи. Трябва единствено да продължите напред ", насърчи студентите на УНСС Милена Дамянова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР