София. На церемония в сряда, 16 юни, кампанията на Американския

...
София. На церемония в сряда, 16 юни, кампанията на Американския
Коментари Харесай

Кампанията на Американския университет в България IMAGINE с участието на посланици-студенти спечели 1-ва награда на PR Приз 2021

София. На гала в сряда, 16 юни, акцията на Американския университет (АУБ) в България под мотото IMAGINE бе удостоена с Първа премия в категорията „ Комуникационен план за артикул или услуга “ (кампания за създаване на общности) на годишните оценки PR Приз на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Това оповестиха от Interimage . IMAGINE се пребори със сериозна конкуренция в най-трудната категория, в която се откроиха стойностни акции за артикули и услуги на IKEA, Lidl, Kaufland, Пощенска банка, Samsung и други

IMAGINE е акция на АУБ и информационна организация Interpartners. Тя способства за построяването на световна общественост на влиятелното висше учебно заведение, като избира за свои основни герои действителни студенти и техния път на себеоткриване. Силно наличие в нея намират и приключилите АУБ и техните същински истории на триумфа. IMAGINE e продължение на тригодишната акция Smartversity, още веднъж осъществена с Interpartners, която докара до 56% растеж в броя на постъпилите студенти. С IMAGINE организацията и АУБ надградиха този триумф, като трансфораха в посланици студенти от разнообразни краища на света и най-смелите им фантазии.

„ Честно казано, премията бе предстояща. Радостта ни обаче е огромна, тъй като спечелихме всред огромен брой мощни оферти. В последните пет години Американският университет в България в екип с Interpartners промени радикално връзката си, като построи достоверен и доста прелъстителен облик на своята страхотна общественост от студенти, преподаватели и приключили. IMAGINE е акция за това по какъв начин една неповторима университетска среда може да въодушевява младежите да откриват себе си и да трансформират света “, показа Албена Кехайова от отдел „ Комуникации и маркетинг “ в АУБ.

Кампанията IMAGINE продължава и тази година с актуализирани послания и начинания. Сега тя съответствува с отбелязването на 30-ата годишнина на Американския университет в България, който е водещо висше учебно заведение в района и с триумф постави традицията на американската система liberal arts тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР