София. На 3 юли /събота/ в местността Историческа поляна под

...
София. На 3 юли /събота/ в местността Историческа поляна под
Коментари Харесай

Десетки хиляди социалисти ще се съберат за традиционния събор на връх Бузлуджа на 3 юли

София. На 3 юли /събота/ в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се организира обичайният събор на левицата, който ще означи 130 години проведено социалистическо придвижване в България. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Честването ще стартира в 10:00 ч. с танцов състав “Каламица “ към НЧ “Светлина – 1900 “, с. Цалапица и ще продължи с Берковската духова музика и осъществявания на Маргарита Хранова. След символичната българска ария “Една българска роза “ на сцената ще се качат водачите на листи, членовете на Изпълнително бюро, съдружни сътрудници и Оперативното бюро на МО.

В 11:00ч. стартира публично политическата част, която ще бъде открита от представител на Комитета за честване на 130 години Българска социалистическа партия. След това на сцената ще се качат представители на групите, които са приоритет по нашите съществени политики: учители, лекари, възрастни хора, земеделци и кметът, който ще разяснява развиването на районите. Ще бъде връчена и премията за литература - “Христо Смирненски “. На сцената ще излязат дружно и представители на три генерации като знак на приемствеността. След това ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще държи тирада.

От 12:15ч., съборът ще продължи с зрелище на отбор “Чинарите “, а от 13:00ч. Филип Аврамов ще показа букет от песни, в това число и съветски. Празненството ще продължи с музикален акомпанимент до 15:00ч.

По време на събора ще бъде оповестена самодейността за 02.08 и началото на работата по новата политическа стратегия на Българска социалистическа партия, както и идните събития за честванията на 130г. Българска социалистическа партия до края на годината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР