София. На 3 май ще започне основната подготовка на мъжкия

...
София. На 3 май ще започне основната подготовка на мъжкия
Коментари Харесай

Състав и подготовка на мъжкия национален отбор за Волейболната лига на нациите

София. На 3 май ще стартира главната подготовка на мъжкия народен тим за идното издание на Волейболната лига на нациите. Избраниците на Силвано Пранди ще упражняват най-вече в столичната зала „ Христо Ботев ”.

Още от 22 април обаче ще стартират занимания състезателите, които към този момент са завършили присъединяване с клубните си тимове. Те ще упражняват под управлението на Николай Желязков, Никола Димитров и кондиционния треньор Мартин Павлов.

В разширения състав на Пранди откриха място двама безспорни дебютанти – Денис Карягин и Самуил Вълчинов. Светослав Иванов и Светослав Станков пък единствено са упражнявали с отбора предишното лято. Петър Каракашев и Радослав Попов, които също попадаха в проектите на селекционера, помолиха да не бъдат включвани в лагера заради фамилни аргументи. Те обаче ще бъдат на линия при повиквателни за европейското състезание през септември.

За шампионата на Стария континент може да бъдат добавени и състезатели, които в този момент не участват в разширения състав на ВНЛ.

Ето и играчите, които ще стартират тренировки още от края на тази седмица:

1. Владимир Станков – „ Левски София ”
2. Светослав Станков – „ Марек Юнион Ивкони ”
3. Димитър Димитров – ЦСКА
4. Жани Желязков – „ Нефтохимик 2010 ”
6. Денис Карягин – „ Нефтохимик 2010 ”
7. Гордан Люцканов – „ Левски София ”
8. Самуил Вълчинов – „ Левски София ”
9. Светослав Иванов – „ Марек Юнион Ивкони ”
10.Светослав Гоцев – „ Пари Волей ”
11. Стефан Чавдаров – „ Монтана ”
12. Николай Къртев – „ Хебър ”
13. Николай Колев – „ Нефтохимик 2010 ”
14. Владислав Иванов – „ Левски София ”
15. Мартин Иванов – „ Локомотив ”

На 3 май към тима ще се причислят Силвано Пранди, капитанът Цветан Соколов, Тодор Скримов, Георги Сеганов, Мартин Атанасов, Аспарух Аспарухов, Георги Петров, Радослав Парапунов и Алекс Грозданов, а някои от трениращите към този момент ще отпаднат. Парапунов се чака финален - чак на 15 май, защото би трябвало да завърши магистърската си стратегия в университета на Хавай.

За 5 май е планувана открита подготовка за представителите на медиите в зала „ Христо Ботев ”. Часът й ще бъде конкретизиран в допълнение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР