София. Комуникационната група Interpartners – агенцията с най-дълга пазарна история

...
София. Комуникационната група Interpartners – агенцията с най-дълга пазарна история
Коментари Харесай

Комуникационната група Interpartners е с 4 отличия на PR Приз 2021

София. Комуникационната група Interpartners – организацията с най-дълга пазарна история у нас, която тази година навършва своите 29 години – сграбчи цели четири оценки на обичайния конкурс PR Приз 2021 на Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). Това оповестиха от пресцентъра на Интеримидж .

Награди завоюваха и двете звена в групата – Interpartners и Interimage, като бяха отличени плановете на Американския университет в България (АУБ), пазарния водач в бутилираните води „ Девин “, както и на обединени бизнес асоциации #OfficeNostalgia.

„ Наградите в състезанието на БДВО значат доста за екипа ни, тъй като това е оценка за равнището на плановете от сътрудници и съперници. Конкурсът на БДВО дава естрада за обществено показване на акциите, като по този метод здравословната конкуренция сред топ играчите на пазара става все по-оспорвана, само че и класата на плановете се покачва непрестанно “, споделя Катя Димитрова, ръководещ сътрудник на Групата.

Проектите, с които групата печели, имат друг фокус. За АУБ екипът на Interpartners печели конкурс за втори следващ път, до момента в който работи за водещия университет към този момент 5-а година. Сега първото място в категорията „ Комуникационен план за артикул или услуга “ бе присъдено за IMAGINE, една акция за построяването на световна общественост на влиятелното висше учебно заведение с основни герои действителни студенти от разнообразни краища на света и техния път на себеоткриване. IMAGINE се пребори в титанична борба със стойностни акции за IKEA, Lidl, Kaufland, Samsung и други

Interimage добави в портфолиото си марката DEVIN в пика на пандемията – и дружно с информационния отдел на клиента направи смела крачка да стартира сложен публичен диалог за пластмасата за еднократна приложимост и преработването. Кампаниите на „ Девин “ взеха две оценки в категориите „ Комуникация на екопроекти “ и „ Кампания за стабилно развиване “.

Един характерен нишов план за създаване на общности – #OfficeNostalgia, е план, скъп с това, че излиза отвън рамките на своите основатели /Асоциацията на притежателите на бизнес сгради/ и заживява личен живот. Във връзка с пандемичния отлив от офисите той осведоми за трендове и дава данни от целия свят, които ориентират потребителите за това по какъв начин офисът придобива нов образ и нови функционалности. Проектът бе отличен в категорията „ Комуникации в обществения бранш “.

Това са следващите награди за Групата след BAPRA Bright Awards, където планове на Interimage бяха отличени в категорията „ Развитие на работодателска марка “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР