София. Какъв смятате би бил резултатът, ако обединим в едно

...
София. Какъв смятате би бил резултатът, ако обединим в едно
Коментари Харесай

Милица Гладнишка събира някои от най-прекрасните български музиканти за специален концерт на 21 юни в Парк-театър „Борисова градина“

София. Какъв смятате би бил резултатът, в случай че обединим в едно думите „ еуфория “ и „ хала “? Не единствено в дословен правописен смисъл, само че и в абстрактен, събирайки в едно силите на еуфорията, желанието, любовта към музика и изкуството и силата и заряда на фурията Милица Гладнишка. Отговорът е един прелестен, гальовен, хубав, разнороден и радостен концерт на група „ ЕуфУрия “, които ще трансфорат сцената на Парк-театър „ Борисова градина “ в парещ музикален фестивал. Очакват ви незабравими осъществявания на някои от най-любимите и велики части в историята, под чиито звуци желаем да се отправим на пътешестване с кабриолет до края на света. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .

" На сцената с изключение на страхотната Милица Гладнишка публиката ще се наслаждения на осъществяванията на надарени и носещи същинска музикална приятност музиканти като Михаил Йосифов – вокал, тромпет, Велислав Стоянов – вокал, тромбон Арнау Гарофе – саксофон, Васил Спасов – пиано Борис Таслев – бас и Атанас Попов – барабани!

Едва ли има по-подходящ сезон от началото на лятото за концерт на група „ ЕуфУрия “. Лятото е точно сезонът, който носи със себе си всичко, което можете да очаквате и от концерта на Милица Гладнишка и компания – вълнуващи песни, събуждащи желанието за танци осъществявания, музикален финес, класа и желанието в никакъв случай да не забравим тази нощ.

Насладете се на концерт, в който ще откриете път към спомените си – минали и такива, които ще се родят точно на 21-и юни в Парк-театър „ Борисова градина “. Летни мемоари за пътешествия, фантазии, обич и буйното предпочитание да обичаш. Това ще разсъни концертът на група „ ЕуфУрия “ – желанието да обичаме! ", показват от Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР