София. Ефектът вълшебна пръчица“ е чудесен, но реалността в която

...
София. Ефектът вълшебна пръчица“ е чудесен, но реалността в която
Коментари Харесай

Адв. Николай Хаджигенов: Ние наистина водим война, само че водим война за прокуратурата, не с прокуратурата

София. Ефектът „ вълшебна пръчица “ е превъзходен, само че действителността в която живеем е друга и резултата от Кабинета „ Петков “ мъчно ще бъде усетен в първите 100 дни. Това сподели адв. Николай Хаджигенов за предаването „ Добър ден България “ на Радио „ Фокус “. По думите му хората чакат с неспокойствие да видят началото на края.

„ Ние в действителност водим война, единствено че водим война за прокуратурата, не с прокуратурата, с цел да можем да я отвоюваме от лапите на корупцията и да я създадем работеща. И тогава всеки един от нас ще усети директно в всекидневието си резултата, тъй като няма да стават закононарушения, няма да се крадат държавните пари или тези на локалната власт “, посочи Хаджигенов.

По проблема Автомагистрала „ Хемус “, прокуратура, ГДБОП, той е на мнение, че държавното обвиняване саботира всичко, което е обвързвано с властта, в съответния случай с ГЕРБ.

„ Защото няма рационално и рационално пояснение за държанието на прокуратурата. Това през вчерашния ден, което гледахме, беше цирк – Министерство на вътрешните работи се пробва за първи път да свърши работата както би трябвало, има такава опция, прокуратурата го саботира. Те отхвърлят да свършат каквато и да е работа “, сподели още Хаджигенов.

„ Сегашните прокурори работят за Гешев, не за хората и не за законността “, безапелационен беше адв. Николай Хаджигенов.

Димитър Димитров
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР