София. е най-новото 5G попълнение в портфолиото на Vivacom със

...
София. е най-новото 5G попълнение в портфолиото на Vivacom със
Коментари Харесай

Новият достъпен 5G смартфон Nokia X10 се предлага в търговската мрежа на Vivacom

София. е най-новото 5G попълнение в портфолиото на Vivacom със съвместими устройства. Смартфонът е част от новата X серия на Nokia, която сплотява висока продуктивност, забележителни характерности и моден дизайн. Това оповестиха от Vivacom . Клиентите, които желаят да се снабдят с могат да го закупят на цена от 17,98 лева на месец в композиция с проект Unlimited 50, и ще получат достъп до 5G мрежата на Vivacom, с цел да се възползват от цялостните благоприятни условия на смарт телефона и мрежата от пето потомство.

За да устоя на дълготрайно потребление в динамичното всекидневие батерията на модела е с потенциал 4470 mAh и работи до 2 дни с едно зареждане. Производителността на Nokia X10 е обезпечена от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G, в композиция с 4 GB RAM памет и 128 GB вградена памет за предпазване на значимите мемоари, файлове и данни. Смартфонът разрешава безпроблемното потребление на няколко приложения по едно и също време и има усъвършенствана система за изстудяване, предпазваща го от прегряване.

Nokia X10 e част от обществената задача на HMD Global #lovetrustkeep за предпазване на естествените запаси, посредством по-дългото потребление на движимостите, включително смарт телефони. Това е повода устройствата на марката да минават много по-сериозни проби за резистентност, преди да бъдат пуснати на пазара. В допълнение Nokia X10 е с 3 години гаранция, фабрично подложен протектор на екрана и прибавен калъф в кутията.

Nokia X10 има впечатляваща четворна съществена камера с оптика ZEISS, която разполага с огромен набор от принадлежности за обработка на фотоси и видеа. Камерата включва 48 МР главен обектив, 5 МР макро обектив, 2 МР широкоъгълен обектив и 2 МР дълбочинен датчик, а селфи камерата е 8 MP.

Моделът работи с последната версия на Android™ 11 и е квалифициран с до 3 години актуализации на софтуера и месечни актуализации на сигурността, с което подсигурява по-голяма сигурност и успокоение на потребителите.

Дисплеят на Nokia X10 e 6,67-инчов Full HD+, със съответствие на страните 20:9, и предлага ужасно зрително преживяване на картината. Моделът има впечатляващ скандинавски дизайн и се предлага в зелен цвят.

От комплекта на смарт телефона е отстранено зарядното устройство, като в кутията има единствено USB кабел.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР