София. Бургасбус“ ЕООД уведомява своите клиенти, че поради сложната епидемиологична

...
София. Бургасбус“ ЕООД уведомява своите клиенти, че поради сложната епидемиологична
Коментари Харесай

Налагат се промени в градския транспорт в Бургас заради драстичния отлив на пътници

София. „ Бургасбус “ ЕООД уведомява своите клиенти, че заради комплицираната епидемиологична конюнктура и фрапантния отлив на пасажери, се постанова въвеждане на някои краткотрайни промени в градския превоз. Това оповестиха от Общината . В Бургас има много заболели и карантинирани хора. Много от учениците минаха в онлайн режим. Тези са измежду главните аргументи за намалелия пътникопоток. Ето и идните промени:
- От 26.01.2022 година се стопира осъществяването на нощната линия.
- От 27.01.2022 година се редуцират последните курсове на главните градски и кварталните линии.
- От 28.01.2022 година се прекратява обслужването на двете тролейбусни линии Т1 и Т2.

До възобновяване на естественото придвижване на тролейбусите, в делнични дни линии Б11 и Б12 ще се извършват с разписание, при което интервалите сред курсовете са по-кратки.

Остават в действие наситените написания в натоварените часове на деня - заран и късен следобяд, когато хората отиват на работа или се връщат от работа! Тогава рейсовете са нагъсто по всички посоки, с цел да няма скупчване и непосредствен контакт сред пасажерите.

Всички промени в разписанията ще бъдат отразени в съответните страници на уеб страницата на „ Бургасбус “. Прави се непрекъснат мониторинг на натовареността при обособените линии, каква е тя в другите дни и часове, като със завръщането към естествения темп на живот последователно ще се възобнови и нормалният график на градския превоз!

Полезно е да следите постоянно уеб страницата на “Бургасбус ” ЕООД за вести и настояща информация: http://burgasbus.info/burgasbus/?p=11956
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР