София. Благодарение на IT оборудването и е-ресурсите, предоставени безвъзмездно от

...
София. Благодарение на IT оборудването и е-ресурсите, предоставени безвъзмездно от
Коментари Харесай

Д-р Красимира Колева: Благодарение на предоставените ни от България IT оборудване и е-ресурси работим, прилагайки българския опит и сме част от европейското образователно и научно пространство

София. Благодарение на IT оборудването и е-ресурсите, предоставени безплатно от България, работим, прилагайки българския опит и сме част от европейското просветително и научно пространство. Това сподели в изявление за Агенция " Фокус " доктор Красимира Колева, преподавател по български език, литература и просвета в МДПУ „ Богдан Хмелницки “ за премията на Центъра по българситика с Лекторат по български език в университета на 12-ото интернационално ревю в Киев „ Съвременни просветителни институции “ и „ World Edu “.

" В Украйна настояща задача е присъединението й към европейската рамкова стратегия за научни проучвания и нововъведения „ Хоризонт Европа “ 2030. Предстои разискването на Концепцията за цифровизация на образованието и науката за интервала 2026. Благодарение на IT оборудването и е-ресурсите, предоставени безплатно от България, ние работим, прилагайки българския опит и сме част от европейското просветително и научно пространство. Удовлетворени сме, че нашите резултати са оценени и се разпространяват, с цел да оказват помощ на украинските сътрудници в сложния път на присъединение към Обединена Европа ", сподели още доктор Колева.
Деница КИТАНОВА

Пълния текст на изявлението четете в раздел " Мнение ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР