Сочните и сладки мандарини могат да помогнат в борбата с

...
Сочните и сладки мандарини могат да помогнат в борбата с
Коментари Харесай

Диета с мандарини

Сочните и сладки мандарини могат да оказват помощ в битката с килограмите. Освен, че ще изваят фигурата, оранжевите плодове ще доставят доста витамин С на организма. Има няколко разнообразни диети с мандарини.

Единият вид е да си извършите разтоварващ режим – казусът тук е, че при сходна строга диета е желателно да сте си вкъщи. Става дума за ден или два похапване единствено на оранжевия плод и пиянство на доста течности. Това могат да бъдат вода или зелен чай.

Ако това ви се коства прекомерно огромно ограничение на организма, очевидно не сте чували за двуседмичната диета, която включва единствено по шест белтъка и шест мандарини на ден. Дори да свалите килограми, представете си какво причинявате на тялото си.

Две седмици е прекомерно доста време за този ограничителен режим. Вместо да изпадате в крайности и да се отказвате от храната, пробвайте се да регулирате метода си на хранене.

Доста по-добра концепция е десетдневната диета, в която се разрешават и други храни с изключение на ароматните и сочни мандарини. Според някои информации, спазването на режима ще ви направи с към седем кг по-фини. Разбира се, всичко зависи от това какво е положението ви сега и имате ли потребност в действителност от намаляване.

 Мандарини

Да се върнем на диетата – за закуска можете да похапнете една мандарина и да изпиете чаша зелен чай. Липсата на кафе не е толкоз страшна, тъй като както знаете, зеленият чай също работи ободряващо. Преди обед се предлага да хапнете три мандарини и едно варено яйце.

Комбинацията от варено пилешко месо (не повече от 150 г) и една мандарина са планувани за обяд. Хубаво е да изпиете и една чаша чай.

Вечерята може да съдържа купичка зеленчукова чорба, варена риба и още една мандарина за лукс. Интересното при този режим е, че се предлага преди сън също да се хапне нещо – малко кисело мляко или пък чаша айран.

Диетата не е ефикасна при всеки – не се предлага да се прави от хора, които имат проблеми със стомаха. Спазвайте режим на хранене и след мандариновата диета.

След като минат десетте дни, можете да продължите да похапвате мандарини, само че не правете режима по-дълго от описаното.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР