Собствениците на скъпи возила не са изключение от правилото, въпреки

...
Собствениците на скъпи возила не са изключение от правилото, въпреки
Коментари Харесай

Новият на Златка Райкова стана джигит на пътя

Собствениците на скъпи возила не са изключение от правилото, макар че си придават подобен тип. А това да съблюдават законите ще е по-скоро огромна изненада, в сравнение с нещо предстоящо. Поредното удостоверение за това е новият другар на Златка Райкова - Карен Хачанов, който неотдавна се похвали с паметни осъществявания зад кормилото, написа " Блиц ".

Скорошно видео, което някогашният тенисист качи в стори в профила си в обществените мрежи, провокира бурни реакции, огромна част от които напълно не в негова изгода. От клипчето излиза наяве, че Карен с горделивост демонстрира по какъв начин кара скъпия си автомобил в обитаемо място с 90 км/ч., при изискване че ограничаването е 50.



Разбира се, компактно до Карен е обичаната му Златка, която сигурно се забавлява, впечатлена от уменията и дързостта на новия си. А закъде са се разбързали толкоз - за следващата си отмора в безценен хотел, несъмнено. Любопитна детайлност е, че показвайки в какъв луксозен хотел са се настанили, плеймейтката пита в Хачанов по какъв начин я харесва най-вече, а той дава отговор: " Без грим ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР