Собствениците на имоти и представители на бизнеса, засегнати от ремонта

...
Собствениците на имоти и представители на бизнеса, засегнати от ремонта
Коментари Харесай

Собственици на имоти и бизнес на „Брезовско шосе” заплашват с блокади

Собствениците на парцели и представители на бизнеса, наранени от ремонта на бул. „ Брезовско шосе “ приканват градските управляващи и претендентите за кмет на Пловдив да се срещнат с тях, с цел да обсъдят наболелите проблеми в региона. В противоположен случай заплашват, че ще подхващат ограничения на непокорство и блокиране на пътни артерии.Ето и отвореното писмо:
Ние в качеството си на жители, гласоподаватели и хора, които дават работа на стотици и развиват бизнеса на града ни, се обръщаме към Вас с поредност от въпроси, на които никоя институция или властимащ досега не откри за належащо да ни отговори, обясни или разиска с нас.
Брезовско шосе не е следващата пътна артерия затворена в града. Това е място, което основава колосални усложнения и лимитира достъпа до парцелите ни, затруднява достъпа на клиенти, затруднява и прави невъзможни доставките на артикули и материали. Задръстванията, дупките и черните прахолясали пътища са нашето всекидневие 24/7 последни две години. Оборотите на компаниите ни са намалели с повече от 50%. Борбата ви с мръсния въздух в регион „ Северен “ е цялостна злополука със повишеното запрашаване в региона.
Кога помислихте за обходен маршрут, скъпи? Знаете ли, че сте създали направления, които минават през частни парцели, които могат когато и да е да откажат прекосяване?!
Къде са Ви указателните табели? Знаете ли по какъв начин наподобяват, където ги има?
Къде са периодите ви за привършване на обекта?
До по кое време ще ни пробутвате работата на археолозите като единствена спънка за дотъкмяване на работата ви?
Как ще ни компенсирате или обещетите?
Следите ли следствията от трафика на тежкотоварни коли?
Смятате ли, че живеещите и работещите не заслужават градски превоз в непосредствена непосредственост до ремонта?
Законното ни право да развиваме бизнесите си и да поставяме правото си на труд са изцяло погазени.
В тона на идните локални избори каним всички претенденти, дружно с сегашния кмет на среща, в която да ни бъде казано и документирано по кое време ще завърши тази драма за нас.
Очакваме уместност и дейности! Стига неистини!
Молим да се явите при нас на 13.10.2023г в 10ч, в противоположен случай сме подготвени да предприемем ограничения на непокорство и блокиране на пътни артерии.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР