Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва профила си в Instagram,

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва профила си в Instagram,
Коментари Харесай

Гриша Ганчев реагира на спорното съдийство в мача срещу Локомотив

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев употребява профила си в Instagram, с цел да означи няколко акцента в съдийството след равенството 1:1 против Локомотив (Пловдив) на стадион " Българска войска " от 22-ия кръг на efbet Лига.
 Вадете шлифовалката! Това не е футбол, подигравка е!
Вадете шлифовалката! Това не е футбол, подигравка е!

И милион тъжби няма да оказват помощ на ЦСКА, директивата е ясна

Без да разяснява Ганчев първо разгласява видео от обстановката в 52-ата минута в наказателното поле на Локомотив, където " алените " имаха искания за дузпа. Брадли де Нойер бе изведен самичък против Динко Хоркаш и нанесе удар, който бе избавен от хърватина, като останаха подозрения за задържане на нидерландеца от страна на Матеус да Силва.

Драгомир Драганов реши самичък да прегледа обстановката, само че реши, че двамата се държат взаимно и 11-метров углавен удар не последва.

Гриша Ганчев разгласява и фотография от стопкадъра при изравнителното попадение на Локомотив Пловдив, при което бе преценено, че няма засада на Ерик Сорга.

В 41-ата минута Сорга прати топката във вратата на Густаво Бусато след положително подаване на Димитър Илиев, в началото попадението не бе прието поради засада, само че след триминутно преразглеждане с ВАР бе преценено, че такава няма и Локомотив изравни в края на първата част.
 Фенове на ЦСКА: Съдийският цирк продължава
Фенове на ЦСКА: Съдийският цирк продължава

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР