Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, атакува остро треньорите на

...
Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, атакува остро треньорите на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев атакува остро треньорите на ЦСКА през последните пет години

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, нападна остро треньорите на " алените " през последните пет години. Ганчев пощади единствено Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро.

" Как да отговоря на това с треньорите. Съжалявам за промените на Стамен Белчев и на Нестор Ел Маестро. Направихме го, с цел да угодим на някой. Мисля, че повече няма да се случват тези работи. Когато си треньор на ЦСКА, работата ти е на терена с играчите и с твоя екип. Не диалози по телефона, срещи с последователи и публицисти. Излиза, че казусът постоянно е в тези, които дават парите. Все ние сме отпадъци. Дайте да забележим тези треньори, които минаха през ЦСКА къде са.

Животът е пред нас, аз си мисля, че ще уцеля с треньора. Съвременният треньор е на първо място психолог. После би трябвало със знанията, които има, да завоюва играчите. Много ме нервират някои треньори, тъй като сядаме, приказваме, минават 1-2 месеца, бият няколко мача и приказките са забравени. И той си знае еди кво си, що си. На някой са му дали кураж. Той обаче е чиновник, обяснена му е политиката.

Кой треньор след Стамен и Нестор създаде състезател? Ние не сме Реал Мадрид и при нас ситуацията е друга. Затова им се дават такива огромни пари на треньорите – да създават играчите. Изредихме всички огромни табели на ЦСКА, оттук насетне не сме взели решение какво ще вършим, само че който и да е идващият треньор би трябвало да знае, че би трябвало да създава играчи.

Не можем да взимам играчи от Примера дивисион, Висшата лига, Лига 1 и Бундеслигата. А и в тази джунгла...кой желае да пристигна? Видял съм доста. Проблемът е, че не влизам в комбинации, само че аз съм привикнал да ме бият цялостен живот, ще изнеса и това на гърба си, само че няма по какъв начин един треньор да ти споделя: „ Ти ми дай парите, аз ще се оправя “.

Аз и моят съучастник Инджов сме имали ум да ги изкараме и да ги вложим в клуба, а някой, който е учил единствено събиране в учебно заведение...няма по какъв начин да стане, най-малко до момента в който аз съм в клуба. Кой от предните треньори може да каже, че не е в съгласие нищо с него, му предайте доста поздрави от мен. Всеки някогашен треньор е бил наясно с вариантите. Отделен въпрос е, че не даваме на никой „ да си натопи човката “, съобщи Ганчев.

Той разяснява и интервала на Стойчо Младенов в ЦСКА.

„ Стойчо Младенов е неповторим треньор, само че ние имахме сделка с него, когато мои доста близки другари настояха да го сложа. Аз го попитах минимум 10 пъти: „ Кажи ни за широчината на състава? “. През декември говорихме с него и искаше едно крило – ние взехме две. През септември той изиска Мухар, Лам, Калоян Кръстев. И тримата бяха взети на секундата. Март месец разбирам, че нямал ширина в състава. Окей, само че трансферният прозорец е затворил, няма и от кое място да ги вземем. Ние към този момент бяхме изтървали коня в реката, както се споделя. Всичко беше свършило. Отчитам, че януари беше болен от COVID-19. Няколко дни беше в болничното заведение, а не на терен. Аз такива мудни и бавни хора...не съм виждал.

Другата опорка е, че правели протест. Как на мен ще ми пречи треньор, който побеждава. Аз ненавиждам да падам на футбол, на сантасе, на каквото се сетиш. Имаше обаче коренна разлика в тима след втория лагер в Банско есента. Тази топка я спукаха от ритване. След подготовката зимата – травма след травма. И последно, никой не е гонил Стойчо Младенов. След мача със Славия си потегли. Направих среща с него на „ Армията “, само че принудително можем ли да го държим? А когато пристигнаха дербитата...трябва да благодарим на Алън, че ги изведе. Трябваше човек с лиценз. Трябва да е ясно, че клубът е над всичко, над Гриша Ганчев, над който и да е... ", изясни Ганчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР