Собственикът на Славия, Венци Стефанов, сподели задоволството си от победата

...
Собственикът на Славия, Венци Стефанов, сподели задоволството си от победата
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Левски: Видя се, че като не ти е писано, си отиваш

Собственикът на Славия, Венци Стефанов, показа задоволството си от успеха с 3:0 против Хебър. Той не пропусна и да спомене тематиката за Левски, изтъквайки, че когато не е писано да се успее, рано или късно неуспехът е неминуем.

" Днес съм удовлетворен. По принцип съперникът не беше от някаква висока класа. Играха обаче правилно и чисто. Мисля, че класата на Славия си личеше на терена. Те нямаха действителен удар във вратата. Ние имахме над 10. Не е хубаво да има такива спирания и отлагания на мачове. Утре ще се наложи на нас и на тези отбори да играем през 2-3 дни, което и нито на нас ще ни е от изгода, нито на Левски. Видя се, че като не ти е писано, си отиваш ", стартира президентът на Славия.

" Твърде рано е да приказваме. Мачовете занапред предстоят. Чак тогава ще кажем. Радвам се, че Бакеро, младият Кристиян, а и другите момчета навлизат във форма. Имаме доста гении, които имат положително бъдеще. Скоро ще имате наслаждение да се радвате на положителните им игри. Дай Боже и националният тим да се възползва ".

" От Славия постоянно стават на положително равнище футболисти. Ще имаме и отсега нататък. Това дете, което отиде в Барселона, ще играе огромен футбол и съм сигурен, че ще може да се разчита на негов националния. Радвам се, че той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Истински футболист, с огромно, бяло сърце ".

" Да ви кажа почтено аз съм окуражен за Кръстаич, тъй като българските треньори идваха с огромна кошница. Сигурен съм, че на множеството от треньорите им се качваха на главите и почваха да се вършат неверни избори на 11-торки, които бяха в ущърб на българския футбол. Дано този сърбин има по-здрави панталони и да избира тези, на които може да се разчита ", приключи Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР