Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров изрази позицията си по

...
Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров изрази позицията си по
Коментари Харесай

Чандъров: Септември ще загуби служебно от Левски и ще поздрави Михайлов и СТК

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров изрази позицията си във връзка с вчерашното решение на Спортно-техническата комисия към БФС за това, че мачът с Левски за Купата на България не може да се играе на стадион " Арена Царско село ". Припомняме, че футболната централа дадоха едноседмичен период клубът от Втора лига да разгласи къде ще семейства в мача от 1/4-финала шампионата.

" Запознах се с решението на СТК и съм гневен от него. Как по този начин Царско село семейства на Левски на стадиона, а ние не можем. Тогава не е ли бил дуелът проблематичен. Според мен виждам по какъв начин ще загубим служебно от Левски и по този метод ще поздравя Борислав Михайлов и СТК. Преди време споделих, че ще поддържа Бербатов на идния Конгрес и очевидно откриха по какъв начин да ми отговорят. Понеже не мога да приема домакинство в Кърджали или Благоевград, ще обмисля разновидности - на " Българска войска " или стадион Славия. Не загатвам Националния стадион " Васил Левски ", защото таксите там са непостижими за клуб като нашия. Възможен е и вид да гостуваме на " Георги Аспарухов ", в случай че от Левски се съгласят приходите от билети да са в интерес на Септември. В момента съм обиден и не съм надалеч от мисълта да загубим служебно ", сподели пред " Дспорт " Чандъров.

По стратегия дуелът от 1/4-финалите на шампионата за Купата на България сред Септември и Левски би трябвало да се играе на 2 март от 17:00 часа.
 БФС не разреши на Септември (София) да одобри Левски на БФС не разреши на Септември (София) да одобри Левски на "Арена Царско село " за Купата 4 фев | 18:15  Сняг провали контролата сред Струмска популярност и Септември Сняг провали контролата сред Струмска популярност и Септември 1 фев | 17:49  Божинов: Вече не съм на 20, само че годините нямат значение, всичко е в главата Божинов: Вече не съм на 20, само че годините нямат значение, всичко е в главата 30 яну | 18:03 Още от БГ Футбол  Левски пусна в продажба виртуални билети за последната си контрола в Турция Левски пусна в продажба виртуални билети за последната си контрола в Турция 5 фев | 03:02 942 3  Без аудитория на контролите на Лудогорец II и Лудогорец U16 в събота Без аудитория на контролите на Лудогорец II и Лудогорец U16 в събота 4 фев | 20:56 759 0  Димитър Илиев и Сашо Тунчев застанаха зад Димитър Илиев и Сашо Тунчев застанаха зад "Вихрен къп " 4 фев | 20:30 1280 0  Талант на Янтра подписа професионален контракт с клуба Талант на Янтра подписа професионален контракт с клуба 4 фев | 19:47 1159 0  Спират градежа на Спират градежа на "Колежа " с Акт 10 - Илиян Филипов с притеснителни разкрития 4 фев | 19:21 15068 57 Виж всички Водещи Новини  Лора Христова пред Sportal.bg: COVID-19 ми сътвори проблеми за Игрите в Пекин, само че сме привикнали Лора Христова пред Sportal.bg: COVID-19 ми сътвори проблеми за Игрите в Пекин, само че сме привикнали 5 фев | 07:57 344 1  Левски сподели зъби и се опълчи на Динамо (Киев) с доста добра игра Левски сподели зъби и се опълчи на Динамо (Киев) с доста добра игра 4 фев | 17:59 71375 567  Драма с 16 дузпи изхвърли Манчестър Юнайтед от ФА Къп Драма с 16 дузпи изхвърли Манчестър Юнайтед от ФА Къп 5 фев | 00:54 23981 191  Отлагат борбата на Кубрат Пулев с Жуниор дос Сантос Отлагат борбата на Кубрат Пулев с Жуниор дос Сантос 4 фев | 19:44 20270 21  Китайският президент разгласи XXIV Зимни олимпийски игри в Пекин за открити (видео) Китайският президент разгласи XXIV Зимни олимпийски игри в Пекин за открити (видео) 4 фев | 14:00 21411 51 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР