Собственикът на мажоритарният дял акции на Левски Наско Сираков обяви,

...
Собственикът на мажоритарният дял акции на Левски Наско Сираков обяви,
Коментари Харесай

Сираков: Ситуацията в "Левски" е още по-тежка

Собственикът на мажоритарният дял акции на " Левски " Наско Сираков разгласи, че обстановката в клуба се утежнява, даже и след идването му. " Сега обстановката е още по-тежка. Големият воденичен камък, който дърпа " Левски " към дъното, са отговорностите от последните 4-5 месеца. Надяваме се, само че мъчно ще се измъкнем от тази обстановка. Те са към този момент към 4,5 милиона. Вярвам, че ще се измъкнем, това, което направиха нашите последователи е без аналог в международната история. Това нещо ни задължава да изровим земята, само че да излезем от тази обстановка. Няма да е елементарно. Все още ни пречат всички условия, които се случиха, пандемия, ограничавания на последователите да вървят на мачове ", съобщи Сираков пред Българска национална телевизия.

Той акцентира, че сега почитателите са тези, които изплащат отговорностите към Национална агенция за приходите. " За Национална агенция за приходите досега няколко месеца се грижат само и единствено нашите последователи, за което няма по какъв начин да спрем да приказваме и да им благодарим. Те поеха върху себе си тази тежест и се оправят повече от прелестно. Имаме две разнообразни отговорности към Национална агенция за приходите. Споразумението, по което три години би трябвало да плащаме 143 хиляди лв.. А другите настоящите се натрупат от февруари месец насам, към този момент са набъбнали много. Даже имахме сериозен проблем с Национална агенция за приходите последните два дни. Имаше схващане и ще се стигне до предоговаряне ", съобщи притежателят на " Левски ".

Сираков съобщи, че към този момент се е срещнал със притежателя на " Нова броудкастинг груп " Кирил Домусчиев, който е и притежател на " Лудогорец ", член на Изпълкома на БФС и началник на  " Футбол Про Медия ", която държи тв правата за шампионата. Както е известно, Сираков се бе заканил, да не допусне камери за съботното домакинство против " Славия ", в случай че не стартират договаряния за смяна на изискванията по контракта за правата. От тона му през днешния ден пролича, че ултиматумът няма да бъде спазен и няма да има проблеми за излъчването на мача.

" Ние не желаеме по-голям дял. Водим към този момент диалози с една от заинтригуваните страни. Срещаме схващане, не желаеме да се усили нашият дял, би трябвало да е ясно. Имах среща и с господин Домусчиев. Заявих му, че не желая другите тимове да получават по-малко. Ако има опция, дори да получават доста повече. И самият господин Домусчиев ще има изгода, тъй като по този начин ще има доста по-голяма конкуренция и по този начин неговият " Лудогорец " ще бъде доста по-подготвен за европейските шампионати. Искаме да бъде оценена гледаемостта на " Левски ", по какъв метод. Като има резултати ще осведомяваме обществеността. Ние считаме, че не получаваме задоволително средства въз основата на гледаемостта, която има " Левски ". Искаме колкото може повече. Сигурен съм, че въз основата на фенската маса, въз основата на нашите последователи, на този принцип желаеме да изкарваме някакви пари. Никой не може да каже съответна сума, аз персонално считам, че имаме доста по-голям капацитет от това, което получаваме все още. До момента мисля за 9-10 месеца от началото на сезона, че всеки клуб е получил по 235 000 лева. Нашият капацитет е доста по-голям, въпросът е да се откри нужната формула, тъй че левскарите, които гледат " Левски " и знаят, че по този метод оказват помощ на " Левски ", да могат да влагат в " Левски ", акцентира Сираков.

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР