Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски заяви в специално

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски заяви в специално
Коментари Харесай

Крушарски: Вече, като ни свирят по друг начин ще вадя отбора

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски съобщи в особено изявление за " Дарик ", че в случай че съдиите у нас не свият правилно в мачовете на неговия отбор ще извади тима и " смърфовете " няма да играят повече. Той бе гневен от представянето Ивайло Стоянов по време на последния мач с ЦСКА.

" Стига с тези неприятни вести, бе, хора. Какво е разпоредил съдът? Не са отменили заплащането на лихвите по отминалост. Стига с тия циркове. Това ли е най-важното. Защо не пишете, че Сватбата закла Локомотив Пловдив. Лихвите се чистят и понижават.

Сега ще направя монументи на Сватбите. Вече, като ни свирят по различен метод ще изваждам тима и няма да играем повече. Ние класирахме ЦСКА на второ място, а можеше да сме ние. Аз си заплащам налозите. Имам съглашение с Национална агенция за приходите, което извършвам. Всичко си върви идеално. Нямам проблеми с Национална агенция за приходите. Локомотив няма проблем с лиценза и в никакъв случай не е имал. Локомотив само има пари от Христо Крушарски и от никой различен. Ако реша ще ги опростя, в случай че реша няма. Аз дължа пари на себе си. Нека да е ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР