Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски предупреди новия капитан на

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски предупреди новия капитан на
Коментари Харесай

Крушарски достигна нови висини: Няма да позволя банда гейове да ми дава наклон на оная работа

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски предизвести новия капитан на отбора Дани Кики, че скоро може да го забие на пейката, поради държанието му отвън те­рена. Босът на " черно-белите " доближи нови небеса, като съобщи, че " няма да разреши тайфа гейове да му дава надолнище на оная работа ". Междувременно спортният шеф на " смърфовете " Чавдар Цветков призна, че неколкократно е упорствал пред Крушарски Камбуров да бъде върнат на " Лаута ", само че безрезултатно.

Няма да понасям гле­зотии. Да ми се снима с фланелки и да изяснява с кой може и кой не мо­же ", отсече босът във връзка поддръжката, ко­ято Кики изрази за огромния голмайстор на пловдивското Юве Мартин Камбуров. " Няма да дам тайфа гейове да ме команд­ват. Никой не може да ми даде надолнище на оная работа. Аз реша­вам. Ако би трябвало, единствено с юноши ще играем, само че ще реализираме не­що. Момчета показ­ват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва. Досега бях с Пената, кой­то знаете какви мачове и къде е играл. Все по 90 минути, тия в този момент след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми споделят по кое време ще ми преведат пари. Щом го сторят, се изплащам. Както стана. Тези, кои­то работят за мен, би трябвало да го вършат съзнателно и професио­нално. Така разбирам нещата ", отсече босът.

" За Камбуров няма какво да ме питате. Аз спор с него ня­мам и не мога да имам. Предложих му или да поеме управле­нието, или да си седне на гъза и да осъзнае кой е шефът. Научил съм нещо от съблекалнята, след това за какво му диря сметка. Това си е моя работа. Като желае, да идва и да ръководи. Даже ще му давам пари. Щом не желае, би трябвало да се преценява с това кой кара влака ", отсече ексцентричният футболен началник пред " Меридиан Мач ".

Спортният дирек­тор на Локомотив и един от най-близки­те другари на Христо Крушарски - легендата Чавдар Цветков, пък изясни, че не е в положение да убеди клубния необут, че Мартин Камбуров би трябвало да бъде върнат в отбора. " Аз съм от тези, които най-вече ис­кат да се върне, за­щото знам какъв брой е значим за тима и за клуба като цяло. Не ме слушат и не мога да убедя Кру­шарски. Повтаря ми: " Не, не и не! " И той е с темперамент и усеща засегнатост. Как­во да направя? Ня­ма обаче никаква война, колкото и да ви се желае. Просто двама мъже с ха­рактер си имат сво­ята позиция. Два­мата би трябвало да ре­шат какво да вършат. Само те могат да изгладят казуса. Всякакви опити за интервенция в профил няма да доведат до нищо положително. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР