Наставникът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел уточни, че на

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел уточни, че на
Коментари Харесай

Томас Тухел: Нямам идея какво ще се случва с мен

Наставникът на Байерн (Мюнхен) - Томас Тухел посочи, че на този стадий не знае къде ще продължи кариерата му. Още през зимата той се разбра с баварците да напусне в края на сезона.

" Нямам концепция какво следва за мен - съобщи Тухел. - Ще помисля на мира, не бързам. Не съм разговарял с никакви клубове ".

Германецът е спряган като вид за Манчестър Юнайтед, само че поради положителното показване в Шампионската лига се появиха информации, че той може и да остане в Мюнхен.

Утре е последният мач на Байерн пред лична аудитория за сезона - против Волфсбург от предпоследния кръг на Бундеслигата. Тухел ще остане в историята с нулевия сезон на клуба, откакто тимът ще финишира без трофей. " Червените " дори не са сигурни за второто място, за което водят борба с Щутгарт.

" Много фактори оказват въздействие върху оценката ни за сезона. Лично аз не съм удовлетворен. Когато пристигнеш в Байерн, идваш с цел да печелиш трофеи. А ние не успяхме да го създадем. Но най-малко дадохме всичко от себе си, като това се видя и в Мадрид ", продължи треньорът.

Германският исполин остана на крачка от финала в Шампионската лига, откакто по трагичен метод беше отстранен от Реал Мадрид на полуфиналите.

" Лично за себе си чувствам, че си отдъхвам след тези последни 10 дни. Всички бяхме фокусирани единствено върху дуелите с Реал. Мислех си, че през вчерашния ден е понеделник, а то било петък. Вчера тренирахме и си личеше, че настроението беше по-минорно. Но не желая като цяло да губим това възприятие на неспокойствие, тъй като това е спорт. Ние сме спортисти от топ равнище и не можем да си позволим да се отпускаме. От нас зависи да спечелим сребърните медали в шампионата. Уверявам, че никой няма да се пази и да тича по-малко от нужното, тъй като задачата ни е да победим Волфсбург ", сподели още Тухел.

Наставникът разгласи още, че поради разнообразни травми в неделя на " Алианц Арена " няма да играят Хари Кейн, Джамал Мусиала, Серж Гнабри и Льорой Сане.
 Байерн отпадна поради негодник и брутална кражба
Байерн отпадна поради негодник и брутална кражба

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР