Собственикът на Efbet Цветомир Найденов, основен свидетел срещу олигарха Васил

...
Собственикът на Efbet Цветомир Найденов, основен свидетел срещу олигарха Васил
Коментари Харесай

Найденов закова Божков с 3 тежки въпроса

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов, главен очевидец против олигарха Васил Божков, закова хазартния необут, който се укрива в Дубай, с три тежки въпроса:

1. Знае ли разликата сред Лотария и Турнир по покер?

2. Ръководителят на проведена незаконна група носи ли отговорност за дейностите на групата?

3. Защо си има вяра, че закононарушения като убийства, изнасилвания и побои ще бъдат заметени под килима и по какъв начин съгласно него Европейски Съюз и Съединени американски щати биха разрешили да се случи това нещо?

ВИЖ ОЩЕ: Симеонов: Бъдещето на Божков е в пандиза

Така Найденов отговори на следващата дубайска димка на Божков, пусната тази заран във фейсбука му. Олигархът с 18 повдигнали обвинявания зададе 3 въпроса към " лицето Б. М. Б., за които може да се посъветва и с ковчежника си Vladi G ". " 1. Знае ли каква е разликата сред “данък ” и “такса ”? 2. Акционерът носи ли отговорност за възможните отговорности на сдружението, в което взе участие? 3. Къде и с какво съображение чака да внеса персонално 700 млн.? ”

Разбира се, Божков, който не е внесъл на страната 700 млн. такси за хазартната активност на до неотдавна неговата лотария, чудесно знае къде и по какъв начин се заплащат налози. Но избира да ги харчи за самолети, яхти и разкош в Дубай. И за брутални офанзиви против страната.

Бъдещето на Божков е в пандиза. Няма по какъв начин да се върне на бял кон. Няма да го разреши Европейския съюз, разяснява по-рано през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР