Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира сутрешното изказване на благодетеля

...
Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира сутрешното изказване на благодетеля
Коментари Харесай

Найденов: Божков е мутра от непосочена от него категория, 30 години бие, изнасилва и убива безнаказано

 Собственикът на Efbet Цветомир Найденов разяснява утринното изявление на благодетеля на Левски Васил Божков. Найденов е индивидът, подал първите сигнали против Божков, довели до следствие, в резултат на което против боса на " Нове холдинг " бяха повдигнати 11 обвинявания от прокуратурата. Божков и Найденов бяха дългогодишни съдружници в " Еврофутбол ".

Ето какво съобщи Цветомир Найденов пред Sportal.bg:

" Учудвам се от неговата безочливост! Като си почтен, идвай в България и го доказвай. Не е ли по този начин? Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Има хиляди нарушители в България, които си намират юристи, явяват се на разпити и в правосъдни съвещания, с цел да пазят тезата си. Ако ви издигнат обвинявания, вие ще избягате ли в Дубай или ще се опитате да потвърждавате тезата си?!

Нека даде акциите на почитателите на Левски, почитателите ще му покажат по какъв начин ще се оправят. Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той основава проблем на човек, след това индивидът отива при него да му го реши и бива заграбен. Той това се опита да ни го приложи и на нас.

Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се ревизира от способените органи - щом са решили, че има съображение да се повдига досъдебно произвеждане, има арестувани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с неоправдателна присъда.

Това че Васил Божков е бил отстъпник преди 1989 година е най-големият анекдот, който съм чувал. Той беше комарджия! Явно Божков е първият дисидент-комарджия през социализма. Излиза, че тогава е имало доста дисиденти по градинките, където са играли барбут. Явно Божков е бил до доктор Желю Желев, доктор Петър Дертлиев. Сигурно е бил в Русе или в градинката " Кристал ". Може да е играл барбут в " Кристал " и по случайност да е изял някоя палка дружно с дисидентите. 

Според мен не е истина и че от прокуратурата не го търсят. Смятам, че е издирван за разпит по телефона. За първи път от 30 години се откриха почтени хора - прокурори и следователи, да озаптят този, който 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано, а в този момент са наричани от същия този хунта. Това е голяма безочливост!

За първи път се откриха хора в тази страна да озаптят най-тежкия престъпен нарушител през последните 30 години - убивал, изнасилвал, пращал да бият хора, корумпирал всичко живо. Сега, когато пристигна време да заплаща за постъпките си, почна да приказва за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази страна. Главният прокурор нали сподели кой е поръчал побоя над журналиста Слави Ангелов.

Това че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е цялостен смях! Напротив - той взе доста бизнеси. Лъжа е и това за певицата ЛиЛана - гадже, държанка му беше. Той споделя, че не я познава, а аз съм я виждал в офиса му. Стоя зад думите си. Както заставам твърдо и зад думите си за заканите за ликвидиране, за изнасилванията и така нататък Това е един човек, който го е боязън от правораздаването ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР