Собственикът на бойния пистолет, с който на празненство в Арбанаси

...
Собственикът на бойния пистолет, с който на празненство в Арбанаси
Коментари Харесай

Арестуван е собственикът на пистолета заради инцидента в Арбанаси

Собственикът на бойния револвер, с който на тържество в Арбанаси 11-годишният наследник на народен представител простреля в крайници 12-годишно момиче, е арестуван за 24 часа.

Все още не му е повдигнато обвиняване и той не е давал пояснения. Инцидентът е станал в наличието на най-малко 15 възрастни и деца. Пистолетът е бил оставен на скамейка, откъдето децата са го взели, откакто го помислили за играчка.

На родителите няма да бъде търсена наказателна отговорност за неупражнен наставнически контрол, само че прокуратурата ще уведоми Агенцията за протекция на детето.

Районната прокуратура във Велико Търново е образувала досъдебно произвеждане за породена междинна телесна щета на малолетно лице и за държането на огнестрелното оръжие, което не е съхранявано по надлежния ред, заяви на брифинг тази заран районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов.

" Наказанията, които се плануват за тези закононарушения, са до 6 години отнемане от независимост за първото и от 3 до 10 години за второто закононарушение. Изследват се всички вероятни версии. Взети са натривки на всички присъстващи при случая лица, назначени са експертизи, продължава да се работи по случая. Детето е в положително положение, няма заплаха за живота му ", съобщи той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР