Собственик на BMW 3 Series от поколението F30 се събуди

...
Собственик на BMW 3 Series от поколението F30 се събуди
Коментари Харесай

Крадци успяха да свалят части за 20 хиляди евро от BMW само за няколко часа

Собственик на BMW 3 Series от поколението F30 се разсъни с вреди на стойност от 20 хиляди евро откакто крадци съумяха да вземат огромна част от детайлите на колата му единствено за няколко часа. За случая споделят от немската полиция, които разкриват, че случая се е случил на 4 юни тази година в град Хилден. Към момента не са открити крадците, а полицията моли всеки който има информация или попадне на откраднатите елементи да алармира.

22-годишният притежател на колата споделя, че на 3 юни вечерта оставил колата си на паркинг и я заключил преди да се прибере към у дома. Когато се върнал на другата заран, колата била неразпознаваема, защото липсвали всички елементи от предницата, както и огромна част от интериора. Въпреки, че евентуално са имали опцията да откраднат целия автомобил, крадците са решили да вземат единствено частите, които им трябват, евентуално за препродажба.

`Крадци

Както може да се види от фотографията, в предната част липсват фаровете, бронята, решетките и останалите детайли зад тях, в това число радиаторите и други. В интериора пък липсва цялото табло, дружно с кормилото, централната подпора и пластмасите към скоростния лост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР