Собственичката по документи на близката до Делян Пеевски телевизия Канал

...
Собственичката по документи на близката до Делян Пеевски телевизия Канал
Коментари Харесай

Собственичката на Канал 3 измести Вяра Анкова от управлението на Нова тв

Собственичката по документи на близката до Делян Пеевски телевизия Канал 3 Ива Стоянова към този момент е един от двамата шефове на " Нова броудкастинг груп " ЕООД, притежаваща Нова телевизия, стратегиите " Диема " и други, оповестиха от компанията. Стоянова заема мястото на досегашния шеф на " Нова броудкастинг груп " Вяра Анкова, която отсега нататък ще бъде зам. ръководител на управителния съвет на компанията. Досега Стоянова изпълняваше функционалностите на началник на дирекция " Информация " в Нова телевизия.

Като втори шеф на " Нова броудкастинг груп " ще продължи да работи Николай Андреев, който от 19 януари м.г. управляваше взаимно с Анкова. Занапред той ще извършва същите функционалности, само че към този момент в компанията на Стоянова. Андреев също е член на УС на " Нова броудкастинг груп ". Председател на борда на шефовете на сдружението е братът на шефа на КРИБ Кирил Домусчиев - Георги, чиято компания " Адванс медиа груп " ЕАД е едноличен притежател на капитала на " Нова броудкастинг груп ".   

Израстването на Ива Стоянова в йерархията на Нова телевизия може да се дефинира като мълниеносно и стремглаво. Собственичката по документи на Канал 3 и досегашен програмен шеф на кабелния канал бе привлечена на работа в " Нова " в края на предходната година.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР