Снощи синята общественост се запозна в детайли със случилото се

...
Снощи синята общественост се запозна в детайли със случилото се
Коментари Харесай

Битка за власт или борба за възход?

Снощи " синята " общност се срещна в елементи със случилото се на срещата сред Сдружението " Левски на Левскарите " и представители на футболния клуб. За жал на последователите, отзивите след нея са по-скоро отрицателни и обрисуват нови проблематични дни за носителя на Купата.

Най-голямото терзание разумно се крие в думите на Станимир Стоилов, намерено загатнал за съществено недоразумение сред него и генералния спонсор на отбора. Общо взето, Мъри показа " социална загадка ", която мнозина знаеха, само че не желаеха да я трансформират в притежание на всички почитатели.
 Станимир Стоилов: Ако не кажем цялата истина за Левски, не чакам нищо положително
Станимир Стоилов: Ако не кажем цялата истина за Левски, не чакам нищо положително

" Ако клубът продължи да съществува в пестелив режим, ще би трябвало повече време "

Знае се, че от много време наставникът на " сините " е безпределно неудовлетворен от метода, по който се реализира вмешателство в работата му посредством " препоръки " или сякаш другарски мнения по дадена спортно-техническа тематика. Всичко това се случвало и пред очите на Наско Сираков, който обаче мъчно можел да вземе страна заради разумната причина, че без парите на генералния спонсор Левски надали щеше да продължи своето битие в този си тип.

Осветяването на цялата тази обстановка се случва в извънредно противен миг. Трудно може да се вземе и страна, тъй като и двата наранени лагера имат своите доводи за справедливост. Лошото е, че интервалът, в който се разбра за невидимото разделяне в Левски е безпределно несъответствуващ.

Отборът се намира в игрова рецесия, а занапред му предстоят значими мачове за Купата и шампионата, където отрицателни резултати могат да доведат до още по-големи катаклизми. Без значение даже от показаното на терена, доверието към работата на клуба неизбежно ще се понижи. Признаците на раздробеност ще повлияят и на финансовата помощ. Знае се добре, че почитателите на Левски вършат нещо невиждано и към този момент две години държат над водата " сините " си любимци.
 Мъри хвърли бомбата: Имаме извънредно неприятни взаимоотношения със спонсора, не вървя благополучен на
Мъри хвърли бомбата: Имаме извънредно неприятни взаимоотношения със спонсора, не вървя благополучен на " Герена "

" Водят се безсмислени разногласия "

Любопитно е и кой с какво " оръжие " разполага в битката си за превъзходство в клуба. Стоилов и Ивков имат утвърждението на почитателите, до момента в който спонсора разполага с парите, които тъкмо в този момент са животоспасяващи за оцеляването на гранда. Всичко това прави " войната " прекомерно тактическа и много непредсказуема.

Периоди на помиряване сред обособените звена в Левски е имало. Няма да е изненада да се случи и в този момент. Допирните точки като цяло обаче са прекомерно малко, което ни навежда на мисълта, че през няколко месеца могат и да се " създават " такива вести от " Герена ".
 Снимка 586888
Източник:

Добре, а по какъв начин може да се оправи всичко? Просто е. Нов мажоритарен притежател, който с изключение на притежател на акциите, да бъде и същинският властимащ човек в клуба. Дали ще е Драган Шолак или различен известен предприемач, Левски има крещяща потребност да напусне сегашната си орбита. Дори бих я нарекъл смъртоносна серпантина на зависимостите, от която си проличава, че изплъзване няма.
 Шолак не е Диксън, само че урокът с палмите не разрешава
Шолак не е Диксън, само че урокът с палмите не разрешава " синя " еуфория за новата орбита

Защото уроците са, с цел да не се повтарят грешките

А това, че Стоилов не върви с готовност на работа, както сподели той, косвено се предава и на футболистите. Сега май има и ново пояснение на слабата " синя " серия, като за следващ път във вариацията на най-популярната игра у нас осъзнаваме, че не всичко се случва на терена, и не всичко зависи просто от моментната форма на играчите.

Призивите за обединяване към този момент са факсимиле и даже звучат смешни. Необходимо е всички в Левски да си дадат сметка, че вътрешните спорове петнят по към този момент поизчистеното добро име на гранда. Доверие се печели мъчно, само че се губи елементарно. А колкото повече пречки има по пътя на " синьото " възобновление, толкоз по-доволни ще бъдат съперниците, които тъкмо си бяха припомнили какво значи да се страхуваш от институцията Левски.
 Проблеми в Левски и със селекцията
Проблеми в Левски и със селекцията

" Сините " обаче имат много време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР