Снощи медиите в Македония оповестиха триумфално Прва отстапка од Софија

...
Снощи медиите в Македония оповестиха триумфално Прва отстапка од Софија
Коментари Харесай

Родолюбци стягат протест пред БНТ

Снощи медиите в Македония оповестиха триумфално " Прва отстапка од Софија за Скопје " - новата власт в България е смъкнала плануваното по стратегия лъчение по Националната Телевизия на документалния филм " Само тъй като бяха българи ".

Това бе явен сигнал към Скопие от страна на новата власт у нас и медиите там го отразиха по този метод, като " първа отстъпка ".

В него се демонстрират изявленията и документи по отношение на всеобщото изтребване на българи от югославските управляващи в Македония. Само минути преди той да бъде излъчен, той е бил свален от програмата. Очевидно под давление на новото държавно управление. Това е още един явен сигнал, че ръководещите се готвят да извършат едно от най-големите национални изменничества в новата ни историята - исторически компромис с националните ни ползи в Македония.

По този мотив родолюбиви жители провеждат пред Българска национална телевизия. Призоваваме всеки, който има опция, да участва на него, с цел да усетят ръководещите безродници, че в случай че си разрешат да предадат нашите национални ползи, ще бъдат пометени от националното неодобрение.

ТЕМА
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР