Снощи Мария Оряшкова показа своите умения в кухнята, видя kliuki.ws.

...
Снощи Мария Оряшкова показа своите умения в кухнята, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

След "Черешката на тортата": Сринаха Оряшкова със земята!

Снощи Мария Оряшкова сподели своите „ умения ” в кухнята, видя kliuki.ws. Оказа се, че не са кой знае какви. Шампионката сама призна, че не се оправя доста добре в кухнята и че готви неотдавна.

За главно Мария предложи на гостите си гювечета, а за десерт – печена тиква. Въпреки старанието, което някогашната спортистка вложи в своите гозби, феновете на „ Черешката на тортата ” останаха разочаровани от уменията й в кухнята и я заляха с куп рецензии.

Феновете на готварското предаване са безапелационни, че Мария не заслужава точките, които получи за ястията си, и не може да стъпи и на дребния пръст на Благомир Мастагарков, който се показа доста по-добре спрямо Оряшкова. „ Незаслужено я сложиха наедно с Благо ”, възмущава се фенка на предаването.

„ Много точки получа Оряшкова за това меню. Не го заслужаваше, наедно с Мастагарков, а той се показа на светлинни години от нея ”, написа друга зрителка на шоуто за уменията на Мария в кухнята.

Зрителите са на мнение, че от всички участници в „ Черешката ” през годините, в които се излъчва, представянето на Мария е било най-слабо. Според тях Оряшкова не се е справила с готвенето, а не стопира да подлага на критика другите участници и да им дава ниски оценки.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР