Снимките от спалнята на премиера са заплаха за неговата сигурност.

...
Снимките от спалнята на премиера са заплаха за неговата сигурност.
Коментари Харесай

Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Снимките от спалнята на премиера са опасност за неговата сигурност. Това разяснява някогашният чиновник на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев пред  " България заран ".
" Разделението в една резиденция на пространствата, в това число и на министър-председател, е обвързвано главно с три бранша. Сектор за обслужващия личен състав, бранш, в който министър-председателят посреща посетители, и персоналното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на персонален избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този бранш. Най-вероятно от защитата би могъл да бъде единствено началникът. В тази група може да се включи, само че не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там ", изясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка фотография, която " негов прочут, съпартиец, непосредствен е направил ".

Той означи, че по време на пандемията " престрелките " сред Министерския съвет и президентството са затихнали.

" Напрежението, обвързвано с прекосяването през тази рецесия, към този момент се отразява и отпушва нова настъпателност в техните взаимоотношения ", уточни гостът в студиото.

" Това дали спи с револвер или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един доста обширен разбор на случката и да се види къде е тази пробойна ", уточни още ген. Ралчев по отношение на оповестените фотоси на Борисов.

" С оглед на неговия манталитет, той неглижира някои от разпоредбите, на които е длъжен да се подчинява. Примерно, няма право самичък да се вози ", добави някогашният чиновник на НСО.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР