Снимките на новия сезон на Игри на волята стартираха от

...
Снимките на новия сезон на Игри на волята стартираха от
Коментари Харесай

И Румен Радев влиза в Игри на волята

Снимките на новия сезон на " Игри на волята " стартираха от всички фенове ще могат да гледат епизодите през есента. Но тази година сезонът ще е много друг, защото в него ще има добре познати физиономии. 

Продуцентите са се пробвали да създадат забавен кастинг, като за задачата са уговаряли и много известни персони. Повечето са отказали, само че измежду участниците има и добре познати имена, като това на Румен Радев. 



Става въпрос за мъжкият модел, който носи същото заглавие като Президентът на България. Той е добре прочут освен у нас, а също в Милано, защото по време на седмицата на модата показа новата сбирка на Версаче. 

Хора от екипа на шоуто издават, че най-вероятно Румен ще влезе с приятелката си Теодора Мудева. Идеята на продуцента е да повтори сагата от предходната година с Алекса и Елица, които съумяха да вдигнат рейтинга. Добре прочут ни е като артист в клипа " Сърце от лего " на Джена. 

Както към този момент писахме, измежду участниците е и Атанаск Колев, както и някогашният на Емануела - Мартин Николов-Елвиса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР