Валерия, която отпадна най-изненадващо в последния епизод на Ергенът 3,

...
Валерия, която отпадна най-изненадващо в последния епизод на Ергенът 3,
Коментари Харесай

Валерия от Ергенът с откровено мнение за Алек

Валерия, която отпадна най-изненадващо в последния епизод на " Ергенът " 3, а беше измежду фаворитките на Алек, проговори за връзките им и какво е попречило да продължи напред.

Красавицата, която дълго време успяваше да прикове вниманието на " Ергена ", споделя че не е подготвена да продължи напред, тъй като първо би трябвало да излекува контузиите от предишното си, с цел да може да стъпи във връзка някой ден.Признава, че е имала усеща към Алек, само че не е можела да приказва за тях с него, само да ги демонстрира, обаче не и с думи. Освен това, тя била обезпокоена от обстоятелството, че той към този момент е подготвен и желае да има деца, до момента в който тя е на различен стадий от живота си.



Валерия е безапелационна, че ѝ е било доста мъчно да се впише измежду останалите участнички, тъй като контузията от гибелта на майка ѝ има голямо отражение върху нея и метода, по който поддържа връзка с другите. Единствено пред Катерина можела да се отпусне, като двете останаха близкиприятелки и след края на шоуто.

" Имам потребност от обич, имам и доста обич в себе си, само че съм я давала на неверни хора ", безапелационна е Валерия, а по отношение на това по какъв начин е решила да отиде на кастинг за " Ергенът ", дава отговор искрено: " Баба ме прати ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР