От 5 години насам поп звездата е пълен трезвеник отново

...
От 5 години насам поп звездата е пълен трезвеник отново
Коментари Харесай

Миро на косъм от смъртта зради алкохола

От 5 години насам поп звездата е цялостен въздържател още веднъж се любува на живота. Днес изпълнителят живее здравословно, спортува и е в съвършена физическа форма. Събитието, раздрусало Миро, е гибелта на известния артист Ласкин, който умира след съществени проблеми с алкохола. Тогава Миро е в тежка пиянска серия и не изтрезнява с дни.

" Ние сме родени на една дата с Иван - на 10 март, споделя изпълнителят на " Гълъбо “. - Аз бях доста, доста пийнал през нощта. Сутринта станах, погледнах си телефона и разбрах, че Иван е умрял. Оставих си телефонна и си споделих: Пич, имаш два пътя - живееш или умираш. Избери живота! “.

С доста воля Миро съумява да се избави от демоните си. Някъде тогава стартира и да спортува интензивно, фитнесът се трансформира в негова фикс идея и през днешния ден изпълнителят се гордее с съвършено изваяно мускулесто тяло.

" Това е най-хубавата физическа форма, в която съм бил до момента “, споделя звездата. " Когато започвахме всичко, което желаех беше да се усещам по-добре в тялото си... Е, задачите ни се трансформираха и реализираме повече. Гледаме напред и нагоре! Небето няма граници... Преди криех мазни килограми. "

Едно от най-важните неща в живота на Миро е вярата в Бог. Изпълнителят твърди, че точно Господ оказва помощ на него и фамилията му в най-трудните моменти. Звездата става набожен след трагичен миг в детството си. Още от дребен

Миро стартира да пие бира и на 14 години претърпява противен случай.

" В търсене на бира открих една бутилчица, споделя музикантът. - Отворих я и я изпих, а в нея се оказва, че има напълно друго вещество, което изгаря вътрешните органи. Бил съм в положение да си отида от този свят, а лекарите от незабавното поделение не са давали кои знае каква вяра на майка ми, при което тя, като безбожник, стартира да споделя: " Ако има Господ, избави детето ми, давам ти първородния си наследник “. В момента, в който съм оживял, все едно ДНК-то ми е било пренаписано да съм друг. “

Според Миро точно Господ избавя татко му, който съумява да пребори рака. От своя страна майка му съумява да се възвърне след инсулт.

" Татко беше безбожник, одобри Христос за персонален избавител. И ето, че е жив и здрав след толкоз години. "

Днес Мирослав Костадинов, както е неговото същинско име, се моли всяка заран. " Всеки от нас самичък построява връзката си с Бог. Това е любовна връзка ", споделя изпълнителят.

48-годишният артист разкрива че се бори с някои здравословни проблеми. Преди няколко дни той схваща, че има автоимунно заболяване. Слуховете носеха, че той има проблеми със щитовидната жлеза, които се отразяват на очите му и изпълнителят съвсем не смъква слънчевите си очила.

" Съвсем инцидентно ми откриха автоимунно заболяване. Покрай него трябваше де се преценявам със основаването на новия си албум. Беше печален интервал, който ми докара меланхолия. Не желая да приказвам за това “, сподели Миро в ефира на Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР