Примата на родната естрада Лили Иванова отново показа желязната си

...
Примата на родната естрада Лили Иванова отново показа желязната си
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Лили Иванова отново се стопи

Примата на родната сцена Лили Иванова още веднъж сподели желязната си воля и съумя да се втали за турнето си, което е в разгара си. Lupa.bg видя, че легендата от Кубрат още веднъж се е стопила и тежи тъкмо 43 кг. Изпълнителката на " Детелини " е слаба като скелет, а личният състав й оказва помощ да се придвижва, тъй като й е мъчно заради високите токчета, а не от напреднала възраст, както им се желае на враговете на Лили.  



Лили още веднъж тежи 43 кг.

В края на предходната година лъсна същинската фигура на Лили. Тогава тя изнесе два следващи концерта в Зала 1 на НДК пред столичните си почитатели. 85-годишната изпълнителка на „ Ветрове “ се появи с плисирана дизайнерска пола, боди с нашивки от камъни и вериги по раменете, както и сако. След първите няколко осъществявания Лили съблече сакото и публиката остана в неразбиране от наедрялата ѝ фигура. За пръв път естрадната икона сподели паласки и стомах. Видимо кубратската легенда бе трупнала над 10 кг над слабото си тяло. След концертите Лили бе попиляна от рецензия, че обработва фотосите си и се вталява с фотошоп. 



Кубратската легенда в дебелия си интервал

Източници на Lupa.bg издават, че Лили е трупнала килограмите след банкет на антидепресанти, само че незабавно откакто лъсна напълняването й се е взела в ръце и се е вталила. Днес естрадната динозавърка е възвърнала емблематичната си фина талия, а краката ѝ не престават да бъдат тънки като солети.



Изпълнителката на " Втрове " още веднъж е вейка
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР