Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир

...
Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир
Коментари Харесай

Готвят двойник на Путин за Шанхайската среща

" Човекът, назначен за президент на Русия и наподобяващ на Владимир Путин, се готви за доста по-значимо събитие от посещаване в Северна Корея и Виетнам - заяви телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври осведоми, че президентът е умрял и незабавно е бил заместен от двойник. Тогава се появиха догатки, че медията е обвързвана със специфичните служби. 

През 2000 година Елцин бе заставен да се отдръпна и да уточни за правоприемник Путин.
Днес каналът означи, че за двойника следва ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.  

" Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за съдействие - бел. ред.), която ще се организира в Астана на 3-4 юли тази година - отбелязва още каналът. - Тази среща на върха дава обещание да бъде внушителен и ще има доста благоприятни условия двойникът да се опозори. Дубльорът в този момент интензивно се приготвя за това събитие - външно. Опитват се да приближат физиономията на двойника допустимо най-близо до оригинала или най-малко да създадат всичко допустимо, с цел да отстранен забележимите проблеми с външния тип на „ Путин ". "

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психическата подготовка, тъй че двойникът да не се съобщи, в случай че зародят сложни обстановки.

" Отделно " Путин " се готви за договаряния в границите на срещата на върха - отбелязва още Generall SVR. - Вчера двойникът от името на Путин организира телефонен диалог с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да обясни някои точки и да получи поддръжка. Все отново Казахстан е страната хазаин и доста зависи от позицията на президента. Токаев даде обещание поддръжка и също зададе въпроси, в това число за резултатите от визитата на „ Путин " в Северна Корея и Виетнам, на които получи неразбираеми отговори. Въпреки опасността от вторични наказания, Казахстан оказва помощ на съветското управление в сивия импорт и се възползва добре от слабата позиция на Русия. "

Според канала дубльорът е провел още един телефонен диалог с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

" Руското управление беше предостатъчно от резултатите от визитата на „ президента " в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, с цел да получи поддръжка - оповестява още Generall SVR. - Посещението на дубльор на срещата на ШОС е много рисковано начинание и може да сервира неприятни изненади за съветските управляващи. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР