Демократите обсъждат дали Байдън да продължи в президентската надпревара. Бившият

...
Демократите обсъждат дали Байдън да продължи в президентската надпревара. Бившият
Коментари Харесай

NBC News: Демократите обсъждат дали Байдън да продължи в президентската надпревара

Демократите разискват дали Байдън да продължи в президентската конкуренция. Бившият консултант на Барак Обама Дейвид Акселрод е декларирал, че ще има полемики дали претендентът на демократите и президент на Съединени американски щати Джо Байдън да продължи президентската конкуренция, написа NBC News.

Демократите разискват дали Байдън да продължи в президентската конкуренция

„ Има възприятие на потрес от представянето му на дебата. Начинът, по който звучеше гласът му и фактът, че изглеждаше малко объркан. Ще приказваме дали би трябвало да продължи (в президентската надпревара) “, е коментирал Акселрод.

Представянето на Байдън в дебата с претендента на Републиканската партия Доналд Тръмп провокира нов кръг от рецензии от страна на демократите, в това число въпроси дали той би трябвало да остане отпред в листата на претендентите на демократите.

NBC News: Демократите разискват дали Байдън да продължи в президентската конкуренция 28.06.24 16:37 Зеленски за договарянията с Русия: Украйна ще приготви кротичък проект до края на годината 28.06.24 16:12 Калина Андролова: Българската политика е счупена и от известно време не следва никаква логичност 28.06.24 16:00 Цветанов за SafeNews: Системата за сигурност е 100% овладяна 28.06.24 15:57 Васил Терзиев: Какво е закононарушението, в което ме обвинявате, господин Министър и заплашвате в ефир с арест? 28.06.24 15:45

По-рано The New York Times писа, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се надяваше да даде нов подтик за кандидатурата си за Белия дом и да увеличи поддръжката си измежду гласоподавателите в дебата с съперника си от Републиканската партия Доналд Тръмп, само че слабото му показване провокира вълна от суматоха измежду демократите и възобнови диалозите дали въобще той би трябвало да бъде претендент.

Припомняме, че по-рано NBC писа, че представянето на Байдън на дебатите с Тръмп е сравнимо с груповото самоубийство на демократите. Представянето на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в ефирен спор с някогашния американски водач Доналд Тръмп беше групово самоубийство за цялата Демократическа партия. Тази оценка на неназован политически анализатор, взел участие в създаването на президентските акции, дава телевизионната компания NBC.

Представянето на Байдън на дебатите с Тръмп е сравнимо с груповото самоубийство на демократите

„ Демократите преди малко направиха групово самоубийство. Байдън хрипти, наподобява изтощен и мърмори. Той удостоверява това, което всички гласоподаватели към този момент са разбрали. Президентът Байдън не може да завоюва. Този спор беше пиронът в неговия политически ковчег “, сподели анализаторът.

Първият ефирен спор в историята на Съединени американски щати сред сегашен и някогашен президент се организира в четвъртък в Атланта, Джорджия. В допълнение, телевизионни диспути бяха извършени за първи път през юни, четири месеца преди президентските избори през ноември.

Източник: „ Фокус “

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР