Звездата на “Пайнер Росица Пейчева стана майка за трети път.

...
Звездата на “Пайнер Росица Пейчева стана майка за трети път.
Коментари Харесай

Честито! 50-годишната Росица Пейчева стана майка

Звездата на “Пайнер ” Росица Пейчева стана майка за трети път. Щастливата вест заяви самата тя, като разгласява прочувствен пост в обществените мрежи.

“Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя брачен партньор Ники станахме родители на едно прелестно момченце! Да ни е живо и крепко,и с доста шанс! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св.Богородичка и екипа, който се погрижи за нас! ” –  написа гордата майка.



Новината провокира вълна от реакции от страна на многочислените й фенове, които обсипват певицата и брачна половинка й с хиляди честитки и благопожелания за здраве и щастливи дни.

Росица Пейчева има две пълнолетни деца – момче и момиче, от първия си брак. А след много компликации в персонален проект, преди няколко години срещна своята сродна душа в лицето на втория си брачен партньор Николай, с който се радват на любов и естетика в фамилията си. В напреднала бременност изпълнителката направи най-личното си разтърсващо самопризнание, като описа намерено с какъв брой инциденти е бил изпълнен животът й преди да срещне актуалната си половинка и по какъв начин той е трансформирал света й към положително.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР