Снимките на кравата-мутант, известна като Белгийсто синьо, може да ужаси

...
Снимките на кравата-мутант, известна като Белгийсто синьо, може да ужаси
Коментари Харесай

Тъпчем се с ГМО месо от крави-мутанти, без да подозираме

Снимките на кравата-мутант, известна като Белгийсто синьо, може да ужаси всеки един човек. Макар че на пръв взор не е за поверие, тези животни съществуват и са резултат от ГМО опити за рандеман на месо.

По напълно финансови аргументи огромни компании за месо и локални артикули организират серии от генетични опити, с цел да трансфорат елементарната крава в Белгийско синьо.

След опитите мускулната маса на елементарното рогато нараства с към 40%, като при телетата растежът на мускулите е до няколко пъти по-бърз. Бременността на оплодените животни също е съкратена фрапантно съгласно информация на Сoolweirdo.

В разследване на генната разновидност тежестта на животните стига до свръхкилограми, което прави и най-елементарните им придвижвания извънредно сложни. От това те получават огромни рани по краката, а гибелта им е доста мъчителна.

Все още няма безапелационни доказателства, с които да се уточни резултатът от потреблението на сходно ГМО месо. Но доста специалисти споделят, че резултатите от него едва ли са позитивни.

 Крава мутант

Смята се, че месото на тези крави-мутанти се продава и в България.

Не малко организации по целия свят се борят с научните опити, които трансформират кравите в така наречен Белгийско синьо. В някои страни като Китай да вземем за пример сходни опити с животни към този момент излизат отвън всевъзможен надзор, написа съветският публицист Александър Черемних за АlexsrbLivejournal.

Неотдавна в страната са вградили човешки гени на крави, а учените споделят, че млякото, добито от тях, наподобява на майчиното мляко и даже може да бъде негов сурогат.

Повечето хора обаче остават мнителни към това мнение, защото не е напълно ясно по какъв начин мляко от крави-мутанти може да бъде потребно. Според някои данни след опитите с човешките гени в 99% от случаите кравите раждали мъртви телета.

По тази аргументи се твърди и че останалите ГМО храни нарушават естествените функционалности на организма и могат да причинят смъртоносни заболявания. За ГМО пшеницата съществуват хипотези, че вреди на черния дроб, а за ГМО царевицата - че предизвиква ракови болести.

Gotvach.bg не твърди, че породата Белгийско синьо е основана по изкуствен път. За сниманите крави към момента съществуват разногласия дали са дело на природата или резултат от генни опити.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР