Снимките, които се появиха в последните месеци на Крисия в

...
Снимките, които се появиха в последните месеци на Крисия в
Коментари Харесай

ШОК! Крисия хвърли бомба: Спирам с музиката! Имам нова цел в живота

Снимките, които се появиха в последните месеци на Крисия в обществените мрежи накара всички да я погледнат с други очи. Младата изпълнителка към този момент не е дребното дете, изпълнило песента „ Детска планета “ на състезанието „ Евровизия “, а това, в което се е трансформирала, не се харесва откровена само че мнозина.
19-годишната изпълнителка към този момент залага на провокативни тоалети, дълбоки деколтета и доста грим на фотосите си. Както се споделя – няма и диря от дребното, сладко момиченце, което очароваше всички с гласа си. На една от последните си фотоси дори, Крисия, която неотдавна приключи учебно заведение, е изпъчила големи устни и гледа жадно към чаша с алкохол.
Тези дни тя призна изненадващо в ефира на Нова телевизия, че поставя пауза на певческата си кариера, а след нея ще се завърне с доста друг жанр музика, каквато надали почитателите й чакат от нея. Може би пънк или пък джаз.
„ Хората чакат „ Детска планета “, само че планетата е към този момент доста по-голяма “, пошегува се изпълнителката с шлагера си, покорил цяла България преди време. Новата цел на певицата през днешния ден отново е обвързвана с артистичните прояви, само че е надалеч от музиката – актьорството.
Крисия не е сигурна още дали ще кандидатства в НАТФИЗ, само че и не отхвърли, че има предпочитание това да се случи. Мераците й са да играе в зрелище, което сама е написала.
„ Аз съм рисков човек “, по този начин изясни рокерския си тип неотдавна младата изпълнителка, добавяйки, че то е израз и на обичаната й тъмна хармония. По думите й – това е метода, по който желае да се показва сега. Певицата призна също, че татко ѝ, който умря доскоро повече от година, доста мощно ѝ е липсвал на завършването, предава show.blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР