Снимки: Yavapai County Sheriff`s OfficeЧетирима души по чудо оцеляха след

...
Снимки: Yavapai County Sheriff`s OfficeЧетирима души по чудо оцеляха след
Коментари Харесай

При катастрофа: Кола се озова върху покрива на друг автомобил

Снимки: Yavapai County Sheriff`s Office

Четирима души по знамение оцеляха след злополука с три автомобила  покрай учебно заведение в Аризона. При удара една от колите се озова върху покрива на различен автомобил.

Инцидентът е станал в неделя вечерта. Пристигналите на място екипи на пожарната били шокирани от видяното. От локалната полиция даже разгласиха фотоси на страницата си във Фейсбук, написа ABC News, представен от Нова тв.

``
реклама



Жена, която е карала единия автомобил, разказала, че била засечена от камион, в резултат на което изгубила надзор над транспортното средство. Озовала се в насрещното платно, където се блъснала в кола и в резултат на удара „ кацнала ” върху различен автомобил.

В колата, която се озовала най-отдолу, са пътували двама души, които като по знамение не са потърпевши. Другите двама водачи също са се разминали без пострадвания. От полицията означиха, че не се е стигнало до жертви, защото всички са били с защитните си колани. От там още веднъж акцентираха на това какъв брой значимо е да ги слагаме, с цел да не се стига до трагични произшествия на пътя.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР