Снимки СКТМ Комфорт“Силно представяне записа състезателка по тенис на маса

...
Снимки СКТМ Комфорт“Силно представяне записа състезателка по тенис на маса
Коментари Харесай

Мирослава Андронова от СКТМ „Комфорт“ взе четири златни медала на Универсиада

Снимки СКТМ „ Комфорт “

Силно показване записа състезателка по тенис на маса на СКТМ „ Комфорт “ на извършената Универсиада в Кранево със съдействието на Асоциация за академични спорт “Академик ”.

Мирослава Андронова, която е студент в Медицински университет “Проф. доктор Параскев Стоянов “, стана безспорен първенец и приключи шампионата с 4 златни медала.

В отборната конкуренция взеха присъединяване 5 тима -Медицински университет гр.Варна, Шуменски университет гр.Шумен,Технически университет гр.София, Русенски университет и Тракийски университет гр.Пловдив, като победител е МУ Варна.



На смесени двойка Мирослава Андронова и Нурай Ниязиев победиха във финалната среша Калина Христова и Павел Цолов с 3:0 гейма, а на двойки Мирослава Андронова и Калина Христова завоюваха златните медали без изгубен гейм. В самостоятелното състезание Мирка беше още веднъж на най-високо равнище, като в решителните срещи на полуфинал победи Адриана Иванова от Русенския университет с 3:0 гейма, а на финала се наложи над опитната състезателка Женя Тодорова с 3:1. Това беше и единствения загубем гейм за Мирослава.

От управлението на СКТМ ”Комфорт ” Варна сме извънредно удовлетворени от достиженията на нашата състезателка, която е извънредно работлива и ние не се съмняваме в нейните бъдещи триумфи. Мирка изпраща мощна година, като преди 3 месеца завоюва шампионската купа на България с женския тим на клуба и стана държавна шампионка на двойки за девойки до 21 години, както и бронзова медалистка от самостоятелното състезание, съобщи основният треньор на клуба Стоян Поппетров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР