Снимки на прасета, които с външния си вид приличат повече

...
Снимки на прасета, които с външния си вид приличат повече
Коментари Харесай

Тези прасета мутанти ще ви накарат да се замислите за месото, което ядете

Снимки на свине, които с външния си тип наподобяват повече на чудесно тренирани културисти, шокираха целия свят. Животните са отглеждани от свинеферма в Камбоджа.

Няма смисъл да се питаме дали тези свине са мутанти, тъй като фотосите им дават явен отговор. Те припомнят за герои от злокобен комикс, а не за прасетата, които вашите баби и дядовци са гледали на село.

Остава обаче въпросът по какъв начин от свинефермата в Камбоджа са съумели по този начин да променят типа на животните.

Според организацията за отбрана правата на животните ПЕТА това се е случило единствено с генетична интервенция. И въпреки да не разполагат с безапелационни доказателства за изказванието си, за тях фотосите са задоволително показателни.

Доктор Джин-Соо Ким от Сеулския университет прибавя, че другояче симпатичните на тип животни могат да наподобяват като същински злодеи с промени на генетиката им, която не престават с десетилетия и се ползва на всяко последващо потомство.

Прасенцата не наподобяват по никакъв начин обикновено и както фотосите, по този начин и видеото, което бе оповестено в интернет, ядосаха природозащитниците и накараха доста хора да се замислят по какъв начин се добива месото, което слагат на масата си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР