Снимка в социалните мрежи накара последователите на Светлана Гущерова да

...
Снимка в социалните мрежи накара последователите на Светлана Гущерова да
Коментари Харесай

Гущерова съобщи голяма новина

Снимка в обществените мрежи накара почитателите на Светлана Гущерова да се развълнуват съществено. Защото на фотографията тя ѝ мъжът ѝ Християн вършат много очевиден намек какво тъкмо им се случва сега.

Бизнесменът е прегърнал русокоската и е сложил ръцете си на корема ѝ. Подозренията, че плеймейтката чака третото си дете, се ускоряват още повече и с обстоятелството, че към този момент двамата резервират безмълвие по въпроса, а както знаем нормално мълчанието значи единодушие.

Всъщност фотографията е от още от края на предходната година и в случай че е правилно, фамилията на Гущерови към този момент с боязън чака новия си член, с цел да стане още по-многолюдно.

Припомняме, че в края на този месец Светлана и Християн отпразнуваха третия рожден ден на първородното си дете - Анелия-Добромира, а в края на предходната година - и раждането на сина им Добромир.

Светлана в никакъв случай не е криела, че желае огромно семейство и най-малко към този момент наподобява, че проектите ѝ се сбъдват по най-хубавия метод, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР