Снимка УикипедияСваленият кмет на Истанбул Екрем Имамоглу, който бе лишен

...
Снимка УикипедияСваленият кмет на Истанбул Екрем Имамоглу, който бе лишен
Коментари Харесай

Кметът на Истанбул: Вдигайте революция

Снимка Уикипедия

Сваленият кмет на Истанбул Екрем Имамоглу, който бе лишен от изборната си победа тази седмица, съобщи в изявление, че ще поведе " гражданска война за народна власт “ преди гласуването през идващия месец.

" Това, което вършим в този момент, е битка за народна власт и готовност за народна власт. Разбира се, че ще бъде гражданска война, откакто я доведем до нейното привършване ", сподели той пред AFP, представен от fakti.bg .

Най-големият изборен орган на Турция анулира резултатите от гласуването на 31 март, откакто ръководещата партия на президента Реджеп Ердоган твърди, че е имало " сериозна корупция ".

" Седемте членове на изборния орган ще заемат своето място в историята като черно леке, само че наша отговорност е да го поправяме. Ние продължаваме да се борим ", сподели Имамоглу, който съставлява главната опозиционна Републиканска национална партия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР