кадри YouTube/Надкаст, bTVСлед унизителния финал на Ергенът едната от двете

...
кадри YouTube/Надкаст, bTVСлед унизителния финал на Ергенът едната от двете
Коментари Харесай

След Алек Маги подкара и продуцентите на „Ергенът: Бясна съм им, как позволиха това?!

кадри YouTube/Надкаст, bTV

След унизителния край на „ Ергенът ” едната от двете зарязани пред олтара дами не стопира с нападките. Магдалена към този момент си изля тежките усеща към Алек. В bTV тя разяснява, че не познава този човек, който е видяла след края на риалитито и той ѝ наподобява на злия близнак на младия мъж, който и видял в имението.

Маги обаче не е завършила към момента с възмущението си. В подкаста „ Надкаст ” тя изсипа огън и жупел освен към Алек, а към цялата продукция.

„ Бясна съм на всички, които разрешиха това! ”, съобщи тя и изясни какво тъкмо има поради.

Магдалена разви доктрина, че Алек е влезнал в „ Ергенът ” с авансово решение да не избере победителка. Според нея това е било изискване, сложено му от родителите. Гневът ѝ идва от обстоятелството, че продуцентите и редакторите на предаването е нямало по какъв начин да не знаят, какво се кани да направи Алек.



„ Изгубиха времето на 26 девойки, най-вече на мен и Надежда. И това не е занимателно по никакъв начин. Както сподели мама Ксения, „ обстановката не е хумористична ”, сподели Магдалена.

В подкаста тя призна, че е покъртена от държанието на майката на Алек и най-много за това, че назова детето на Надежда „ багаж ”. Малка разтуха е, че е видяла ужаса в очите ѝ, когато е схванала, че Алек може въпреки всичко да избере едната от двете финалистки.

„ Мама Ксения се уплаши ”, разяснява Магдалена. След това обаче тя счита, че Алек тотално се е трансформирал по въздействието на майка си и по тази причина позорно е избягал от финала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР