Феноменът Николай Николов от години приема хора във Велико Търново.

...
Феноменът Николай Николов от години приема хора във Велико Търново.
Коментари Харесай

Феноменът Николай, видял Бог и Исус, каза да се готвим ли за библейски катаклизми

Феноменът Николай Николов от години приема хора във Велико Търново. Възрастният мъж е на 66 години, родом от Горна Оряховица. За разлика от сътрудниците си, той е много религиозен, уважава Христос, светиите и Богородица.

Твърди, че с дарбата си оказва помощ на хората в тези сложни времена, където работят и зли сили. Те се опитвали да съборят индивида по неговия път, да покварят душата му. За всичко това Николай приказва с ненаситност, даже за рисковите вълшебства, единствено за политиката и войните заобикаля да ясновидства, евентуално с цел да не си сътвори непотребни проблеми.

Той има офис, заплаща налози, което го прави и много по-уязвим от множеството от така наречен явления – магове и гадатели, работещи в сивия бранш.

Ето какво сподели Николай пред „ “ за тежкия кръст на дарбата и за бъдещето на България и света:

– Г-н Николов, по кое време и по какъв начин се отключи ясновидската заложба при вас?

– Притежавам тази заложба още от дете. Като възпитаник споделях на приятелите си какво ще им се случи, само че те го одобряваха на смешка и не ми имаха вяра. След това в казармата старите бойци и наборите ми идваха да им виждам. Като излязох от казармата, към този момент повече от 40 години единствено с това се занимавам и с това си изкарвам прехраната. Но с цел да развия дарбата си, може да има и друга причина.

Аз съм претърпял 7 автомобилни произшествия, една от друга по-тежки. Бил съм и в кома. При една от тези произшествия, до момента в който карах колата си, от една странична улица ми налетя не различен автомобил, а каруца с кон и напряко се хвърли върху колата. От удара съм изгубил схващане. Като се свестих, видях, че се намирам сред предните и задните крайници на коня и отново съм примрял.

Но до момента с помощта на Бог Отец към момента съм жив. Той и неговите ангели бдят над мен и ме пазят през целия ми живот до момента.

– Вие единствено гледате ли или можете да разваляте и вършиме вълшебства, както ваши сътрудници постоянно настояват?

– Аз магия не върша, мога единствено да скапвам. Първо би трябвало да кажа, че разделям магиите на три типа съгласно това кой злобен дух се е вселил в индивида: демон, шейтан и дявол. Дяволът е най-леката форма. Той има за цел да извади индивида от пътя, по който Бог му е предопределил да върви.

Ако не успее, тогава вика на помощ шейтана. Той напряко бута индивида в ямата, надсмива му се и го натиска вътре всякога, когато желае да излезе назад на открито. А сатаната може да живее с един човек още от раждането му, та чак до гроба, в случай че няма кой да го прогони.

Освен това магиите биват и доста типове. Има циганска, влашка, черна, бяла. Но всички те са неприятно нещо, което не би трябвало да се прави. Идва някой младеж при мен и ми споделя да му направя добра бяла магия за обич. Аз му отхвърлям и му изяснявам, че добра магия няма и че всяка магия влияе и трансформира живота на индивида, за който е направена, към по-лошо.

Магията е нещо доста ужасно, тя може да унищожи живота на индивида, а когато е направена за неприятно, може да аргументи и неговата гибел. Затова би трябвало да се скапва колкото се може по-бързо, до момента в който не е станало късно.

– А по какъв начин вие тъкмо разваляте магиите?

– Изпробвал съм доста и разнообразни способи. И със свещи и восък, и с елей. Сега го върша с писане. На едни дребни листчета пиша някои неща и по-късно листчетата с написаното би трябвало да се пуснат в течаща вода и по този начин магията се отмива от водата и изчезва.

– А какво пишете на тези листчета?

– Всеки път друго – съгласно магията. Вижте, тя ръката ми сама се движи. Аз не мога да я управлявам. Сега да обясня. Когато виждам и когато скапвам вълшебства, при мен се явяват духове ли са, ангели ли са, не знам, облечени са в бяло и те ми приказват и движат ръката ми.

Аз съм никой, те ми споделят какво да приказвам и да пиша. Понякога идва някой да му виждам, само че силите не ми споделят нищо. И тогава му споделям: „ Съжалявам, само че не мога да ви виждам. “ И го адресирам да си върви. Може да ми се разсърди, само че аз не съм самозванец и не мога да го неистина и да му споделям неща, които не са ми дадени от горната страна.

– Освен с тези духове поддържате връзка ли с други небесни жители?

– Аз съм виждал и Бог Отец, и Исус Христос и светиите. Бог Отец наподобява като човек, с дълга бяла брада и дълга бяла коса, доблестен и прелестен човек. От него блика светлина, топлота и добрина. Толкова добрина, че аз чак се чудя по какъв начин съумява да елементарни всичко на нас, хората.

– А защо най-често ви търсят хората?

– Най-често идват да се жалват от това, че не им върви в живота, че шансът им е вързан. Някои се оплакват от мощно главоболие, от нерви, от бодърствуване, неоснователен боязън. Но това не постоянно се дължи на магия, а по-често на нас самите.

Повечето заболявания идват от нашите недомислени дейности. Човек ламти за доста пари, да построи къща на три етажа. И идва миг, когато той е постигнал задачата, децата му са отпътували в чужбина, а той болен и остарял живее самичък като кукувица в тази огромна къща, на която е посветил живота си. И в случай че го попита човек защо му е било всичко това, няма да може да му отговори.

Ние си тровим нервите за нелепости, а след това търсим виновността в някой различен. Кака Ванга преди време споделяше: „ Направи си хубаво сметка какво искаш и дали ще можеш след това да си го платиш. “

– Като човек, контактуващ със сили от отвъдното, кажете ми, има ли живот след гибелта и в случай че „ да “, какво се случва с човешката душа, откакто напусне тялото?

– Да, има. Вижте, индивидът се състои от душа и плът, от дух и материя. Два часа и половина преди човек да почине душата се отделя за малко от тялото му и отива там горе да си вземе направление за къде ще е – за парадайса или за пъкъла. След това се връща още веднъж в тялото и след два часа идва и гибелта. Затова има случаи някои заболели преди гибелта си внезапно внезапно се усъвършенстват и до момента в който околните им се радват, те внезапно умират.

Известно време като постои там горе, душата се връща назад на земята, като се преражда. Като може да се прероди в човек, дърво, животно или даже в камък. Душата може да стои горе до 70 години, преди да се прероди, само че това нормално се случва при светите и праведните хора. При елементарните хора прераждането става доста по-рано.

– А ще се оправи ли България, ще станат ли българите по-щастливи?

– България ще се оправи доста скоро. Това ще се случи, откакто излязат сурови закони, които всички ще би трябвало да съблюдават. Но не мога да ви кажа по кое време тъкмо ще се случи това. Силите не ми го дават като информация.

– А ще свърши ли скоро войната в Украйна?

– Вижте, аз имам един принцип – с политика не се занимавам и за политика не приказвам и не виждам. Моята задача е да оказвам помощ на хората, а не да върша политика. Затова не мога да ви отговоря на всевъзможни въпроси, където има и политика, скърбя.

– А по какъв начин ще коментирате увеличаващата се експанзия и принуждение измежду хората и изключително измежду младите?

– Вече от горната страна няма кой да ни търпи. Напоследък от ден на ден младежи са отишли при сатаната и са обладани от него. Нямат боязън нито от хората, нито от Бога, от никого, не изпитват благоговение даже пред родителите си. Употребяват опиати, вършат си един на различен вълшебства.

Сатаната ги подвежда и изкушава, и ги кара да вършат неприятни работи. Обещава им пари и власт и те бързо се подлъгват и се оставят в ръцете му да ги води.

– В последните години у нас се появиха доста шарлатани, представящи се за ясновидци, които мамят хората и ги скубят с обещания да им скапват несъществуващи вълшебства, или пък ги карат да приказват на импулсни телефони. Как да разпознаем дали някой човек в действителност има заложба да оказва помощ?

– Да, в действителност има хора, които желаят да забогатеят от нещастието на другите. Но аз не желая да приказвам за тях, защото не искам да се замесвам в непотребни кавги. Ще кажа единствено това. Ето аз да вземем за пример не се саморекламирам. С ясновидство се занимавам към този момент 40 години и до момента това е едвам третото изявление, което давам на публицисти. Просто ми се сподели свише да приказвам с вас.

Аз нямам въобще потребност да си върша реклама, тъй като хората ме знаят, удовлетворени са от това, което върша и не престават да ме търсят. Освен това аз не се укривам по квартири или на някакви потайни места. Имам си офис, който се намира в центъра на Велико Търново, в адвокатски блок. Около мен са единствено съдии, прокурори, юристи и нотариуси.

Ако бях някой шарлатанин, нали се сещате, че до момента да са ми отсекли главата. Освен това имам записана компания и касов уред, за всеки лев, който получа от клиентите си, им издавам касови бележки, заплащам си налозите. Всичко ми е законно и не укривам нищо и от никого. И още нещо.

Не съм забогатял до момента по непочтен метод, не считам да го върша и в този момент.

– Последно да ви попитам, чакат ли се в България древен естествени катаклизми: трусове, потопи, суша или апетит?

– Не единствено през 2024 година, а и през околните няколко години не виждам да има тежки естествени катаклизми – трусове или опустошителни огромни наводнения. Макар и да ги има в прилежащите страни, те ще отминават България. На фона на това обаче времето ще става все по-топло и у нас, защото индивидът се набърка в естествените закони.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР