Снимка: Trafficnews.bgАнтония Лукова, 27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново, която

...
Снимка: Trafficnews.bgАнтония Лукова, 27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново, която
Коментари Харесай

Страшни разкрития за психоложката, която вкара 8 в болница в Пловдивско!

Снимка: Trafficnews.bg

Антония Лукова, 27-годишната психоложка от пловдивското село Калояново, която сътвори меле с три коли и вкара 8 души в болница, е избягала при родителите си в Англия, считат локални хора от Калояново. Младата дама, от която се допуска и чака, че би трябвало да показва положително образование и да съблюдава законите, е духнала зад граница още на другия ден след мелето на пътя сред пловдивските села Труд-Граф Игнатиево, оповестява Блиц.

Два дни след злополуката Антония беше призована на разпит в полицията, защото се опита да измами ченгетата. Тя е била сама в маздата, когато е блъснала двете коли. Извикала е собствен другар, който пристигнал с такси от Пловдив, седнал зад кормилото и имитирал, че той е лидерът. Пробата за опиати обаче излязла позитивна и той бе задържан. Отгоре на всичко потърпевшите в мелето бяха единомислещи, че не мъжът, а Антония е карала. Тя има многократни нарушавания на пътя.
Психоложката от 2 години е с отнета брошура. Двете потърпевши фамилии изрично са отказали извънсъдебно съглашение с юристите на компанията, в която Антония работи в София и са си наели юристи. Възмутени са, че приятелят на Антония е бил пуснат от ареста след едно денонощие, защото той също е участник в измамата. Част от потърпевшите деца още са уплашени, на следващия ден ще бъда заведени на психолог.

Антония Лукова блъсна на пътя Пловдив-Карлово две коли. Пострадаха 8 души. Малко след мелето Лукова е отишла до едната от ударените коли и е споделила: „ Моля ви, не казвайте, че аз карах, родителите ми са доста строги “. Заради неявяването си предишния ден на разпит, Антония е оповестена за национално търсене.

Нейни съседи от Калояново, от където е тя, споделиха, че не са  виждали от деня на случая. Тогава тя тръгнала от село да се прибира в София и сътворила мелето единствено на няколко километра от родното с село. 

Разследващи обаче бяха безапелационни, че младата дама не е при родителите си в Англия. Антония продължава да е в неопределеност и да се търси от полицията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР