Стопкадри Нова ТвМасова акция срещу купения вот на столичната полиция

...
Стопкадри Нова ТвМасова акция срещу купения вот на столичната полиция
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Един глас за изборите се търгува до 100 лева, задържаме 26 души

Стопкадри Нова Тв

Масова акция против купения избор на столичната полиция в квартал „ Христо Ботев “.

Главен комисар Любомир Николов обаче посочи, че профилираната полицейска интервенция ще продължи на територията на три столични Районни ръководства.

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи разкри, че към сегашния миг вследствие на интервенцията има арестувани 26 лица и са формирани седем досъдебни производства.



На разнообразни адреси, които сега претърсваме, са открити наркотични субстанции, подправени документи и много огромно количество акцизни артикули, необлепени с акцизен бандерол, и други движимости и предмети, обект на закононарушение, добави по Нова Тв той.

Сред тези 26 души имаме арестувани лица за опиати и за нелегално владеене на оръжие - от газово и въздушно такова, имаме и арестувано лице в миг на незаконно лишаване на моторно транспортно средство, сподели още Николов.

Имаме открит и още един първокласен джип, който е обект на незаконно лишаване, тъй че все още интервенцията върви много сполучливо и продължаваме в днешния ден и в други елементи на София. Операцията ще обхване значителен периметър от столицата вътре, съобщи висшият служител на реда.

Според него едни глас за изборите сега се търгува от 50 до 100 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР