Лидерът на крайнолявата гръцка партия СИРИЗА Стефанос Каселакис и партньора

...
Лидерът на крайнолявата гръцка партия СИРИЗА Стефанос Каселакис и партньора
Коментари Харесай

Лидерът на СИРИЗА вдига сватба с партньора си на остров Крит

Лидерът на крайнолявата гръцка партия СИРИЗА Стефанос Каселакис и колегата му Тайлър Макбет след сватбата си в Съединени американски щати преди няколко месеца ще сключат брак и в Гърция. Сватбата ще се състои през лятото в град Ханя на остров Крит и по-точно в село Скине, родното място на Стефанос Каселакис.

Празненството ще продължи четири дни - от 28 до 31 август, съгласно сватбената им покана, съобщи кореспондентът на „ Труд “.

Според информация приемът и сватбеното празненство ще се състоят в Ботаническата градина, едно от обичаните места на двойката - зелена повърхност от към двеста акра, критски пейзаж с несравнима хубост, предлагащ ястия с локални артикули и обичайни предписания.

Според същите източници на 29 август Ботаническата градина ще бъде затворена за гости в 18.00 ч., с цел да се организира брачната гала в открития каменен амфитеатър, на която ще участват към 150 посетители. Според близки на Стефанос Каселакис жителите на селото също ще бъдат на празненството, даже и да не са получили покана, защото това е традиция в Ханя.

Според информация на  начин на живот публицисти гост-изпълнители ще бъдат Анна Виси и Константинос Аргирос.

Стефанос Каселакис се омъжи за своя сътрудник Тайлър Макбет в Съединени американски щати през месец октомври 2023 година.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР