Еднократна финансова помощ ще получат 31 семейства във Варна за

...
Еднократна финансова помощ ще получат 31 семейства във Варна за
Коментари Харесай

31 семейства във Варна ще получат между 2000 и 3500 лева помощ от общината

Еднократна финансова помощ ще получат 31 фамилии във Варна за лекуване на репродуктивни проблеми. За 22 от двойките средствата са в размер на 2000 лева, а 9 – 3500 лева Има една отказана молба, защото документите не дават отговор на разпоредбите – поданство или непрекъснат адрес, стана ясно от съвещание на комисията по " Здравеопазване “ в Общинския съвет на Варна, съобщи Варна 24.

Общата сума на предлаганите еднократни помощи за лекуване на лица с репродуктивни проблеми е в размер на 75 500 лева, като има излишък от 84 500 лева

Общо 60 души ще получат еднократни помощи за лекуване, взеха решение на днешното си съвещание съветниците от ПК " Здравеопазване “ към Общински съвет – Варна. На 12 лица беше отказана финансова помощ заради не отговаряне на критериите.

Общата сума на предлаганите еднократни помощи за лекуване на жители по открития здравен статус е в размер на 53 350 лева, като остават 4687 лева до края на календарната година.

По време на съвещанието беше показана ежемесечна информация за финансовото положение на " СБАЛПФЗ-Варна “. Според доклада на Тубдиспансера отговорностите до края на март възлизат в размер на 476 536 лева

Предложено бе монтиране на охранителни видеокамери поради вандалски прояви по отношение на постройката. Съветниците оставиха решението за последващи съвещания, с цел да се организира среща с шефа на лечебното заведение и да се потърси източник на финансиране.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР